are you brave enough to figure out

Okej, nu har jag varit riktigt dum. jag vet. men jag kommer få betala för det med, så tyst!
men jag har bara varit på praon mån-tis. men det var verkligen inte roligt där! eller jo, när Behrooz var där men vafan ska jag göra där själv liksom så fuckno jag stannar hemma, men nästa vecka går jag - det lovar jag.

Men ikväll blire fest!
ngn som är på? .. måste bara hitta festen först.. men sånt brukar väl gå jätte bra, eller? haha
Men nu ska jag fixa mig, för Sigrid kommer snart in till stan och då måste jag vara redo. CIAO!

just like a tattoo

Vad ska man säga om kvällen? Inte den bästa, men hade kunnat vara värre.
Och med lite dricka skulle den kanske tillochmed kunnat vara rolig.
Men först var det iaf skola innan man drog in till stan, träffade Nadja som tappat sina nycklar till mopeden, vi växlar pengar innan hon åker hem och jag träffar Sigrid istället, fixade cigg och gjorde ingenting alls. Efter ett tag doing nothing var planen iaf att bege sig till sadia, och när man ska ta moppen dit upptäcker man att Nadjas moppe inte längre står brevid min - jasså? har nadja varit och hämtat den, ett samtal senare upptäcker man att så inte var fallet så om ngn ser en blå speedfight, reg. nr : XXN 063 kan ju höra av sig till Nadja : 0707400767. Iaf så tog vi det ganska lugnt hos Sadia, körde den vanligt lilla cheer-rutinen, åt kombo mat, och fixade oss inför den komande kvällen. Tjugo över sju tog man bussen till Gråbo där man mötte upp Nadja, laddade mobilen lite, och när vi bestämmde oss för att dra in mot stan igen valde Sadia att stanna kvar och vi försvann i kylan på väg mot Jenna mf.
Självklart hade dom ju placerat sig i ngn jävla ruin eller något med eb jävligt hög mur - jaha liksom, hur kommer man upp här då?  "joo alltså, jag är tvungen pusha er på röven lite, lugnt eller?" jaja, skitbra. grovt läskigt att ta sig upp och ner där alltså kan jag säga.
väl inne i Ruinen träffade man ju typ Nicci, Tim, Leo, Niklas, Jenna, Top tio mf. trevligt for the moment. och här hade det ju varit trevligt med dricka, men hur smart är det? försök ta dig ur ruinen full utan att dö. det går inte. Så ist för att typ ta livet av oss begav vi oss mot Öster där vi typ vandrade runt, och upp och ner. Mycket snack om sommaren. Jag saknar <3  Runt tolv tog Sigrid och Nadja varsin buss hem, och jag lämnades ensam att gå hem denna kalla höst kväll och nu sitter jag hemma - helt död, helt nedfryst och allmänt dep.
Vi hoppas på en bättre lördagkväll!

RSS 2.0