not over

Nu är dagen här. Det har gått så sjukt jävla snabbt, jag fattar det inte alls själv. Men imorgon tar jag mina väskor, hoppar på planet och åker till spanien utan alla er. Kommer tillbaka någon gång i januari. En liten blandning av ångest och glädje.  Vi får se hur det blir. Den senaste veckan har jag rökt ett paket cigg om dagen, nu har jag tre och ett halv paket på typ tio dagar. jag kommer dö. Fast jag kan ju köpa där uppe själv med, men inte helt säker på att jag får chansen. vet ju inte alls hur mycket jag överhuvud taget kommer kunna röka där uppe. men det finns ingen som kommer kunna hindra mig .. typ. jag vet inte, nu blev det jobbigt. aja. jag har ingen mobil. den lämnar jag här så den kan åka in på lagning, och internet är jag inte helt säker på att jag komma ha tillgång till där, men jag hoppas. Jaja, det är dags för mig att säga hejdå. Ångest blandat med gjädje hoppar upp i fönster för att kedjeröka upp det jag missar när jag är i spanien. Le och vinka, jag kommer sakna er!




just det. GOTT NYTT ÅR!

my pokerface

Kom precis hem från älsklings syster. fattar inte varför jag kallar henne älsklings syster, som om hon vore min favorit syster.. för hon är ju min enda syster? .. än så länge. men iaf, för att jag älskar henne. Det var iaf mys. Satt och sjöng tsm till Disney låtar. lät helt sjukt. Jag älskar henne mest mest mest. Hon och hennes familj. Min andra familj. Satt och funderade helt långsökt på hur en liten detalj kan förändra allt. Som om mina föräldrar aldrig hade skiljt sig hade jag aldrig flyttat in brevid henne, och om mina föräldrar inte hade börjat tänka på skiljsmässa så tidigt och satt mig på ett dagis inne i stan hade jag aldrig gått med Martin, han hade aldrig blivit kär i mig och när vi sen hade flyttat in på 22h så hade jag inte ens vetat vem Martin var, Eve hade aldrig försökt hjälpa honom bli tsm med mig, jag hade aldrig blivit vän med Martin och hade heller aldrig ens blivit kompis med Eve. Eller om jag hade varit en helt äcklig och fet unge med typ en tand, blått hår och finnar på röven så hade han inte blivit kär i mig utan hatat mig och då hade Eve självklart gjort det med. helt sjuka tankar. men det är sant, för tänk hur en liten detalj kan ändra allt. Jag älskar dig Kannika Eve Chullamaton Wongprom, tacka din bror för att han blev kär i mig.
Helt ur spår. Iallafall, var på stan idag med Nadjis och letade klänning till nyår. Hittade en grön klänning som nog är ganska så fin, inte helt in love i den men nästan, den duger. Köpte också foundation och lösögonfransar. Eve lånade även ut ett par öronhängen till mig to go with the dress. mihi. :)
Sola var vi också inne på och solade lite solarium :) fick värsta sommar flashback.
Och innan deeeeeet.. så var jag på Södervärn med Vitim, Emelie och Sigrid och kollade fotboll, faktiskt ganska så kul.
aja, nu får det räcka. Eve vill läsa min blogg, mamma tjatar om att vi ska spela typ buzzzz , och jag vill ha mera mat! haha
Sov gott nu allihopa, och kom ihåg att imorgon är sista dagen att träffa mig innan jag åker lååångt lååångt bort, ända bort till spanien! ;O muahahah
pusshej

let me be

Sitter hemma hos Sigrid, mitt uppe i operation "röka". Förra gången jag sov här rökte vi ju i fönstret, men när sigrid prövade att göra det själv blev hon busted, så nu kan vi inte göra det. Istället tänkte vi hoppa ut genom fönstret och röka och sen in igen. Problemet med det här är att det är typ tre meter upp till fönstret från marken så hur tar vi oss in sen? Vi tänkte hissa ner en typ frysbox och stå på som vi sen kunde hissa upp, knöt fast en datamus och allt som rep. Tyvärr var lilla frysboxen en aning för kort så tror inte den kommer hjälpa oss så mycket sen. Nu skall vi tydligen gå och hoppa ut genom fönstret och hoppas att vi hittar en stege eller något att klättra upp för sen. För det kommer ju verkligen inte märkas imorgon.
Sigrid har hittat grymt snygga skor till mig nu och säger åt mig att avsluta och hoppa ut i mörkret. Önska mig lycka till!

it's true

Sitter hemma hos Sigrid, väntar på att hennes föräldrar verkligen sover så att vi kan röka, jag döör!
Kvällen spenderades hemma hos Alex med Sigrid och Lukas också, mys :) det var länge sen nu. Köpte två ciggpaket var, sen fick vi varsit av Alex i Julklapp också, helt gulligt, så nu har vi värsta många cigg, jag känner mig helt rik ;) Tack Alex :)
Värt och nämna är att en liten hora utan namn fimpade sin cigg i mitt face också helt enkelt för att visa sin otroliga mogenhet. nu går jag runt med ett märke på näsan som ser ut som en vårta! Åh, skjut mig.

still be my star

Var med älsklings syster idag. länge sen jag träffade henne, jag har saknat henne. Fick en jätte gullig tröja av henne :) .. fast jag glömde den där när vi åkte kom jag på för en stund sen men jag får väl helt enkelt bara åka och hämta upp den ngn dag innan jag åker. Ice var ju hemma nu med så träffade man henne också, trevligt :) Och som vanligt bjöd syster mig på massor med cigg, eftersom jag inte hade några. tack tack tack syster <3
Ville bara säga att jag vet att du alltid lyssnar på mig, och att du försöker och jaa, allt, jag vet allt som du sa redan. Jag vet att du älskar mig, att du alltid finns här för mig och att jag alltid kommer vara din syster. För det är liksom a two way street, allt som jag är för dig är du för mig med. Men jag saknar dig, jag saknar dig hela tiden och alltid. Även nu när jag liksom bara träffade dig för någon timme sen saknar jag dig. Och när jag saknar dig så ja.. då blir som det blir. jag säger saker jag inte menar, och samtidigt saker som jag menar också, och jag skriver en del texter och ja dom kanske är depp. Men det bara blir så. Jag är rädd att jag ska, inte förlora dig som syster för det gör jag aldrig, men forlora dig på ett annat sätt. Typ inte kunna prata med dig alls, aldrig träffa dig och sluta känna glädjen som jag får när jag ser dig. Och det vill jag inte. Jag ska försöka bättre mig syster, för jag vet igentligen att det aldrig kommer hända men jag kan inte låta bli att vara rädd ändå.
Jag älskar dig. Du är en del av mig. Du är min syster.

right this time around

Sluta ta mig för given, jag börjar tröttna nu.

open up your mind

Det snöade inatt.
Klockan var efter tolv, så igentligen var det för sent, men för mig var det fortfarande julafton och när jag satt där i fönstret, rökandes och tittade ut på snöflingorna som sakta ramlade ner från himlen kände jag att det här var höjdpunkten på min julafton. Och för första gången på hela dagen så log jag på riktigt, samtidigt som jag i mitt huvud satt och sjöng om&om igen "vi ser det snöar, vi ser det snöar". Det för mig, är julkänsla.

jingle bell time

Julafton.
Vad kan jag säga? Det var Kalle Anka, julklappar och ungstekt grisröv.
Fick en massa, okej några få, julklappar. en del bra, och andra lite mindre bra.
Vi började hos mamma, åkte vidare till farmor och avslutade hos kaj.
Noll julkänsla och alldeles för mycket jag orkar inte bara därför att jag är helt snordränkt förkyld-moments men det är sånt man får ta, jag har iaf en backup jul att se fram emot i spanien där vi också spenderar nyår. bara typ en vecka dit så jag tror jag klarar mig. Och bara därför att mina föräldrar har noll koll på vad den andra köpt till mig har jag just nu två precis likadana DVD-spelare så jag tror nog jag skall ta och sätta på en film och krypa i säng, kanske fixa en kopp te eller något som kur för min onda hals. Jag hoppas alla ni andra har haft en mycket bättre jul än jag hade ( även fast jag inte klagar på min) och sover gott inatt. GodJul&Godnatt!

och vill ej va med om nån krock!

Lördagen började hemma hos Robin och Tom, med Becca och Nadja. Självklart en massa andra med. Vid halv elva kanske var det någon som hade fått en galen idé om att vi skulle åka ut till Othem på bygdegårds fest där det skulle vara typ 200-300 personer sa dom så Robin med alla sina kontakter fixade genast så att han själv, jag, Nadja och Tom kunde åka med två killar ut. Flyktingbilen. Allt jag har och säga om den resan är: Hångel, allsång och alldeles för många avslöjanden. Väl ute i Othem var det väl mest en massa bönder. Träffade dock på Alex där ute :) det var trevligt. Efter ett tag blev det bråk och helt plötsligt var två polisbilar där med en till på väg, så vi fixade skjuts med Nadjas brors kompis in till stan där vi först mötte upp typ Kim och en massa, sen hem till Jocke och sen vidare hem till Jonas och i slutet hamnade vi iaf hemma hos Robin där resten av natten spenderades med ett väldigt nikotin sug. Vaknade iaf efter någon timmes sömn av att Nadja väckte mig och vi drog till Sibylla där vi tjockade oss lite. Efter det försvann vi åt olika håll. Nu har jag typ precis jobbat och kommit hem, och väntar på att Nadja ska komma in till stan. Men den skit ungen missade bussen och hennes mamma vill inte skjutsa in henne och cykel är hon för lat för och gå orkar hon verkligen inte och ja.. det går helt enkelt inte så bra och jag är helt död och jag behöver nikotin. Så alla 18:åringar med körkort; Hämta Nadjuu och köp ut till mig så blir jag jätte glad! :) PUSSHEJ


i found you now

Jag är här. Jag lever. Det är lugnt.

why do all god things

Fest hemma hos Robin igår kväll. Vet inte rikitgt vad jag skall säga om kvällen som var, förlår Robin, men inte så kul. tror jag iaf inte. Visade sig att en viss person från i sommras utan namn har en bror, också utan namn. och de här två bröderna berättar allt för varandra, tydligen. Och behöver jag verkligen säga att bror nr två var hemma hos Robin igår, och kände tydligen igen mig även fast vi aldrig tidigare träffats och oj hej mer tänker jag nog inte säga. nu mår jag så jävla illa. tänker gå ut och röka, sätta på en film, sen måste jag in i duschen och hem till robin ikv igen precis som jag lovat Nadja, Becca och Robin igår kväll. Jag tänker nog iaf ta det lugnt ikväll, men ni kan ju önska mig lycka till iaf! Pusshej

your drug is a heartbreaker

Skolavslutning idag. Var i skolan klockan åtta faktiskt, vi började halv nio. muah jag är duktig! Kyrkan och sen ut delning av betyg och fika i 136an innan man drog hem, drack lite varm choklad och sen till stan där man mötte upp Nadja, Julia och Rasmus för lite yr på stan. Klockan är fem nu och jag kom precis hem. En massa fester ikväll, bland annat hemma hos Robin där vi hoppas att vi kommer in. Nikki skulle iaf snacka med honom och sen höra av sig till mig. Pratade precis i tel med Syster som för en gångs skull hade tid att prata med mig. Jag saknar henne och hennes mamma som satt i bakgrunden helt gullig och bad Eve hälsa att hon saknade mig, att jag skulle komma hem till dom någon dag och undrade om jag inte skulle fira jul med dom i år. heelt gullig. och tänk vad mysigt det hade varit med jul där, men skall ju vara i farmor och farfars hus sista året nu innan dom säljer det. Men i miss my siistah and her mother, till och med Martin saknar jag!
Iaf så skall jag nog gå och försöka hitta något annat att ha på mig ikväll och fixa iordning mig lite. kanske fixa något snabbt att äta med. skriver nog mer sen. pusshej

my dirty little secret

Imorgon börjar jullovet, Elin fyller 15 år och det är  bara 5 dagar kvar till Julafton. Wiho.
Vi ska iaf inte åka upp till våra beloved bratz trots allt, för allting skiter bara ihop sig så ist blire mellandags rea på gotland, p.a.l.l.a och åhh skjut mig =) . Vi skall hur som helst vara i skolan tjugo över 8, fem i halv nio eller halv nio imorogn. Jag vet inte riktigt när, för uppenbarligen är mina olika källor lite kaput i huvudet och inte att lite på. No matter who is right är jag säker på att minst två utav dom bara lurar mig för att 1. dom vet att jag aldrig kommer i tid, så om dom säger att vi börjar innan vi gör på riktigt till mig så kanske jag kommer i tid eller så 2. Vill dom att jag skall komma för sent, för dom är ondskefulla allihopa och tycker det är kul när jag gör bort mig . Jag är inte helt säker på vilket, men jag har tänkt så här att jag skall visa dem allihopa att jag kan visst komma i tid! och jag skall vara i skolan tio över åtta imorgon och då kommer jag helt säkert vara där när vi börjar. sådeså. jag är faktiskt ganska rädd, mina lärare kommer inte vara glada på mig, och jag kommer få mina usla betyg och mina kompisar kommer kolla konstigt på mig bara för att jag skolkat i en vecka och fråga vart jag varit, fast de alla vet att jag spenderat en vecka i min säng. Trots allt det kommer det bli ganska så kul, för jag har faktiskt saknat några av dem.
Kanske borde tacka lilla beccakex för att hon pratade med mig i tel i typ 40 minuter, och ulliskrullis som kom ut och höll mig sällskap i tio minuter medans jag väntade på busssatan. me love u.
Nu skall jag försöka sno en ciggaret av pappa innan jag duschar och kryper ner i sängen. pusshaj!

until the end of time



Kommer du ihåg det? Den 15:e april 2007. Svinkallt i luften, iskallt i vattnet. Vi badade ändån, för vi orkade inte vänta på sommaren. Jag hade sovit hos dig natten innan, och jag gissar på de flesta nätterna innan det med och många av de följade nätterna med. Den sommaren, sommaren 07, så var vi med varandra varje dag. Jag vill ha tillbaka dom dagarna. Jag saknar dig, och jag älskar dig.

up next to you

Jag var taskig när jag var liten. jätte taskig. Och i 6:an hade vi som uppgift att skriva en tidning, eller artiklar till en tidning. Min tidning hette EA och hade den stora rubriken : PER O's STORA FIASKO!
Per O var vår vikare. Vår Andra vikarie hette Mårten, och medans Per bara fick en halv sida på första sidan fick mårten en hel sida för sig själv där de första raderna lydde: "Han har krulligt hår, glasögon, och snorgrön skjorta. Han kallas Mörten." Och sedan forsätter jag med att förklarar hur dumihuvet, äcklig och ful han var. Jag visste att han skulle vara tvungen att läsa den sen. Läsa en artikel om hur äcklig, ful och dumihuvet han var, skrivet av en 12 årig tjej i en klass han spenderat fem minuter i.
Sida 7 var väl inte dirket riktad mot någon, jag och Cissi tyckte väl mest bara att den var jätte rolig att skriva.
Rubriken lyder : Jag är handikappad
" Hej jag heter Hans Nilsson och har varit handikappad så länge jag kan minnas, vilket inte är så länge för jag har kort närminne. "-Folk tittar på mig och skrattar." säger Hans gråtande. Hans fru heter Greta, hon är blind, döv och saknar luktsinne. "Det är så svårt att vara funktionshindrad," säger Greta " folk dömer en efter hur man man är, inte hur man ser ut! Jag själv tycker både jag och Hans är jävligt heta!" Hans håller med. "jaa.. Men det svåraste är när jag måste gå på toa, då får ju Greta hjälpa mig!"
-"Ja, det är ju ganska svårt att potträna honom när jag inte ser något, men vi har ju städerskor som kan torka upp hans urin." svarar Greta. " osv.
Jag kan se oss framför mig, där vi sitter och skrattar, tycker det är skit kul. bilder hade jag med, både på Greta och Hans men också på lille Mårten. Jag tror faktiskt det är bilderna som är värst. Jag fattade det inte då, men tänk nu hur jobbigt det måste vara för en kille som Mårten att läsa en sån text om sig själv, för jag tror faktiskt han var rätt snäll ändån har jag för mig. han var bara äckligt ful. Och jag är handikappad, då tänker jag liksom bara på Elin, som om jag skrev den till henne och det känns hemskt för om någon skulle driva så med henne vet jag inte vad jag skulle gjort. Eller tänk på hennes familj, tänk om någon av dem, danne, kattis eller någon skulle läsa den texten. jag tror jag skulle dö.
Helt ärligt kan jag inte låta bli och le när jag läser någon av de texterna, men jag tror inte det handlar så mycket om hur roliga dom är, utan mer att jag kommer ihåg att jag tyckte de var roliga. Okej, nu blev det för mycket babbel om några fåiga texter jag skrev när jag var liten. Men jaa.. kände bara att jag var tvungen att skriva något. Och om ni läst hela den här texten tycker jag väldigt synd om er!


praying that you and me

Måndag igen. Jag orkade inte med skolan idag, orkade inte med någonting alls. Har legat hemma hela dagen, sovit, kollat på tv och läst. imorgon är det prov. får se om jag orkar gå då eller om jag stannar hemma.
I lördgas var man ju med Sigrid först hemma hos Alex med Andreas och Dennis innan vi drog hem till Anton där det var fest. Kanske inte den roligaste festen, men jag ville ha roligt och då blev det roligt med hjälp av de få personers komentarer där som inte var bönder. Runt tolv fick iaf Sigird nog och vi bagav oss hem till mig där vi bara skulle visa upp oss lite för pappa och sen dra tillbaka men istället så slocknade Sigird på min soffa och ville inte vakna trots att jag hällde vatten i hennes ansikte. Jag var ist tvungen att dra tillbaka själv, jag kunde jag ju liksom inte stanna hemma när jag hade typ 6 personer som messade mig frågandes om vart jag var och alla som intygade att "ja det var värt att komma tillbaka". När man väl är typ utanför Anton ringer man upp Vickan som man pratat med fem minuter tidigare och som nu säger att hon johannes och jim blivit utkastade, great liksom! Och med tanke på att Vickan nog var den mest normala personen på festen som inte däckat i ett hörn kände jag inte för att gå in själv där nu heller så istället följde man vickans vägbeskrivning hem till jim där men stannade i kanske en timme och kollade på film sen försvann helt plötsligt johannes och då kändes det som min och vickands signal och dra oss hemåt vi med.
Helt okej men oväntad kväll. nu skall jag röka och sen krypa ner i min säng och sova. GODNATT!

en sång om ingenting

Igår var det Lucia. Jag kom faktiskt i tid till skolan, så hade vi tre luciatåg på morgonen för först 7:orna, 8:orna och sist 9:orna. Gick väl ganska så bra. Sen hade vi fortfarande två lektioner kvar innan vi fick sluta men det orkade jag inte med så jag och Elin gick och åt lite innan jag åkte hem, försökte sova en stund, misslayckades grovt, fixade mig och åkte tillbaka till skolan för ett sista luciatåg vid fem. gick väl lite sådär kan man säga, sjukt mycket sämre än på morgonen men det är skit samma. Efter så fxade man till sig lite snabbt i skolan, bytte om och sen drog jag, Elin och Anneth iväg mot Sibylla där vi tjockade i oss pommes med dip. mums. Efter det var det Kanonen som väntade. Inte helt säker på att det var värt det, men ganska kul hade vi nog iaf.. i perioder. Bowling, lagom med dans och massor med "hämta&lämna in jackan"-moments.
Men 300 personer? i don't think so.

Nu skall jag iaf gå och möta upp Sigrid, pusshej!

sprida en gnutta av ljus

Torsdag. Imorgon är det lucia. Jag satt verkligen uppe hela natten igår och pluggade biologi/kemi. och det är mig vi snackar om också, jag fattar själv inte att jag gjorde det och nu är jag så sjukt jävla trött. självklart kunde jag inte komma upp i tid imorse, ni är alla i chocktillstånd eller hur? Hittar ni ironin i att jag satt uppe hela natten och pluggade till ett prov, så att jag kom till skolan alldeles för sent och lagom tills att provet jag pluggat till hela natten var slut. wiho! Men det tog man igen på gympa lektionen. samtal hos syo:n. Med tanke på att det första han började babbla om var att jag borde gå estet skulle jag gissa på att framor varit och snackat med honom innan, för mina protester om att jag aldrig skulle våga, att det går fullt av esteter där, läskiga esteter med rosa hår, och att jag skulle göra bort mig hjälpte inte ett dugg, inte som det märktes iaf . För nu skall jag tydligen, om jag förstått det här rätt, ha Estet som förstahandsval, Hotel&Restaurang som andrahand och tredjahand Media.
Oh juste, enligt testet han gjorde på mig så borde jag tydligen bli politiker!  hahah fuckno.
Resten av eftermiddagen var det genrep för Lucian iaf. great.
Jag funderar på att gå och lägga mig nu fast klockan bara är tjugo över sju, imorgon ska man upp tidigt. skall vara i skolan senast klockan sju - på morgonen!    Nej jag skojar inte. Fråga mig inte vem som kom på den idén för det vet jag inte, allt jag vet är nästa mening som kommer ur min mun kommer att vara - åhh skjut mig!

that makes us sisters

Vad gör jag här?
Jag tänker. Jag tänker att om den personen som ska veta mest om mig. den enda personen som ska veta allt om mig inte ens märker att något är fel när jag ringer upp gråtandes, vad seplar det då för roll?
Den personen jag skulle kunna ge mitt liv för, som alltid funnits där, märkt att något varit fel bara genom att se in i mina ögon. Samma person som lovat att inget någonsin skulle komma imellan oss, och att hon alltid skulle finnas där för mig. Min syster.
Om inte ens hon hör hur jag gråter hur ska någon annan kunna göra det?

it's not that easy

gymnasieval.
Jag vet inte. Jag har ingen aning och IV. enkla svar på en enkel fråga.
Men vad gillar du att göra? Ingenting, Julia och hänga på stan. enkla svar. fel svar. mina svar.
Men jag vet, jag vet vad jag älskar och jag vet vad jag vill göra. jag har vetat sen jag föddes precis vad jag vill göra, jag ville aldrig bli en sjuksköterska, flygvärdina eller lärare. Föresten ville jag nog bli författare eller fotograf ett tag, men jag visste också hela tiden att jag aldrig skulle bli det. Idag blev det bara klarare, direkt när första personen klev ut på scen, elina, när killen på trummorna slog de första slagen och när johannes började spela visste jag. det jag försökt gömma, stoppa undan och hoppas skulle försvinna växte starkare.
Hon stog där, leende, började sjunga och man såg i hennes ansikte att när publiken började klappa takt, skrika och vissla, var hon lycklig. publiken gav henne det. det fanns ingen annanstans i världen hon hellre skulle velat vara på.
Jag ville vara henne. Jag ville stå där.
Jag vet vad jag älskar, och jag vet vad jag vill göra. Jag vill sjunga.. men jag vågar inte.

chasing pavements

Jag behöver bara en liten paus, en paus från allt och alla, ingen speciell.
Ingen speciell som jag inte orkar prata med, och ingen speciell som blir undantaget. alla ligger på paus, därför har min mobil varit avstängd idag. legat långt ifrån mig, och jag har inte lämnat huset sen jag kom hem från skolan, annat än för att röka en cigarett.. okej, tre st då.
Jag är förkyld, trött, utmattad, och jag låter som en tilltäpt åsna, vilket jag gissar är anledningen till att jag inte orkar just nu. Jag sätter på min mobil igen vid typ halv åtta när jag vaknar. tills dess får ni vänta, för det är inte meningen att ni ska få tag i mig, och jag vill inte att någon skall försöka heller, iaf inte förens typ 8.30.
Men nu skall jag sova. godnatt.

RSS 2.0