alla som inte dansar

Klockan börjar bli mycket!
Valborg ikväll ju, sjukt kul men det börjar bli stressigt.
Jag måste fortfarande hämta drickan hos andreas, köpa cigg och grogg virke, duscha och fixa mig rent allmänt.
Helvete, nu börjar den verkligen bli mycket. Vi ses antagligen ikväll! CIAO!

waiting for the sun to shine again

Svenska, engelska - prov, adjö skolan och hallå stan med Rebecca, Tova, Yohanna och Julia. Vi drack Kaffe Cool, prövade klänningar, köpte cigaretter och chillade galet i Almedalen. Det var mys.
Nu sitter jag här hemma, har ätit en liten luch macka och kollat på Sex and the City. Väntar på att Sigrid ska komma och sen ska vi ner till O'learys och kolla lite hockey med roligt folk. Vi kanske ses där? CIAO!

when you get old, just pray


Jag dööööör, så kass humor har jag!

och grisen den var fet fet fet

.. JULIA JULIA JULIA! <3


Efter skolan gick jag tillsammans med Nadjuu och Beccilicious ner till hamnen där vi skulle träffa Julia och Miriam, de alla köpte god god god glass som de tjockade i sig medans jag kollade på helt mobbad med bara mina cigaretter som tröst.
Efter en stund lämnade B & N oss och vi gick runt och var allmänt .. anorlunda, muahaha.
Nu orkar jag inte skriva mer och skall nog ta och hoppa i säng istället, jag är helt slut.

Sov gott!

I'm a loose canon mmh


Hope Puff Dress SEK 1499, Ida Sjöstedt - NELLY.COMSweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMContrast Pencil Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM
Jag är heeelt in love!


give me away

och gissa vad? jag har försovit mig!

jag blev ett måndagsbarn

En 5:åring kommer ihåg mer än vad du tror.

Lördagen var ganska så kul iaf, vi var ute i slite hos Lukas. Dagen efter vaknade man upp hemma hos Alex och mådde kanske inte så där helt fantastiskt, inte helt oväntat med iaf. Vi åt frukost, kollade på disney channel, missade bussen och åt lite mer frukost innan vi äntligen kom in till stan där vi satte oss i gravarna och käkade glass. mys! Efter ett tag kom Mimey. Vi chillade lite mera och sen åkte vi hem till Alex där vi tog det ännu mera lugnt. Det var mysigt! Vid halv tolv kanske började jag röra mig hemmåt Eve. Vi myste framför film resten av natten.

Imorse väckte syster mig sjukt tidigt, och vi gick till säve där eve pratade med sin lärare kanske tio minuter innan vi fram tills klockan var halv tio gick runt och gjorde nada. Efter skolan idag drog jag med Julia till stan där vi träffade Jesper, Theo och Tom en stund. Det var mys.

Nu sitter jag mest och tänker, jag fick typ noll sömn inatt så jag är otroligt trött nu med och ska nog hoppa i säng när som, godnatt!

that was when i ruled the world

Kom precis hem från Eve. Vi hade det mysigt igår. Snart kommer Sigrid hit också och vi ska ner och sola lite, inga planer för kvällen än så länge. Men hoppas nog lite grann på fest.
Nu ska jag bara duscha lite innan hon är här.
Skriver  mer sen, pusspuss

när vi är tillsammans


HAHAHA!

this much is true

Tuss fryser. Vi har sett kung fu panda. Eve steker kött. Vi är feta. Snart ska vi se film igen. Jag är glad. Vi har lakrits vodka. Men inte än. Efter maten. Jag är glad. Fast det har jag sagt redan. Popcornen är slut. Jag kollar facebook. Jag ska röka. puss. puss.

maybe tomorrow






Almedalen

rid yourself of vanities

Sommarkänsla till tusen!
Efter skolan dorg jag, Tovish och Snygg becca ner till almedalen där vi tjockade oss med godis och läsk i solen. Efter ett tag kom även  Julia, Jonathan, Jossan, Isak och Oskar och joinade oss i gräset. Så låg vi där ganska så länge och bara chillade innan vi drog uppåt stan, mötte Jocke. De andra tog bussen och jag och jocke gick runt på stan ett tag och nu sitter jag hemma. Ska snart fixa ihop mina saker lite och röra mig mot Eve. Vi har planerat film och mys kväll för hela slanten och hon har lovat (!) att det bara skulle vara vi två för en kväll utan jobb eller något annat tjaffs. Det blir mys.
Nu ringer det. CIAO!

you got me on my knees

Sitter i datasalen, vi har egentligen  kemi och jag har suttit hela lektionen och försökt hitta recept på hur man gör läppglans själv. men det gick ju inte sådär jätte bra. Så  jag får köra på läppstift istället.. eller parfym? vad tycker ni? Läppstift. ah okej. jag skriver mer sen. ciao!

lost who i am

Skola. Nationella och alldeles för lite sömn på so lektionen.
Efter skolan var det stan där man träffade Yesper, Caspar, Tom, Rasmus och.. Njord? Efter ett tag tog Jesper, Tom och Njord bussen och vi tre som blev kvar gick runt och yrade en stund tills Agnes Julia och Mathilda kom och jag lämnade dem, följde med tjejerna och köpte kakor, bakelser (?) och juice. Vi gick till utkiksplatsen och tjockade oss ganska så länge innan vi tog en tur runt på stan och kollade lite. Vid halv sju tog de bussen hem och jag mötte Dennis som höll mig sällskap i typ fem minuter medans ja väntade på Rasmus som jag sedan spenderade resten av kvällen med fram tills nu. Det blev mest en massa yr kan man säga.
Nu skall jag läsa Julias blogg innan jag kryper ner framför tv:n. Mys!
Puss på er!


you aint got none

Sitter hemma hos alex. jag och sigrid har precis klippt alex. opps! säger jag bara.
Men äh, nej det blev skit bra (a)
CIAO

love farewell

Jag är jävligt besviken på dig. Helt ärligt trodde jag mer om dig. Du har själv sagt att hon är som en dotter för dig, att hon är en i familjen. Och nu helt plötsligt för att hon inte är hemma hos oss varje dag räknas hon inte längre? Vad säger det om dig?
Det du sa, du har ingen rätt att säga det. Du vet vad dom betyder för mig, du vet och ändån säger du det.
Som jag sa till dig, när jag är ledsen och när jag mår dåligt, vart går jag då? Med vilka pratar jag med och vilka är det som tröstar mig och får mig att må bättre? Det är till dom - min andra familj.
Vem är då jag? frågar du. Du är ingen. Du är han som inte ens märker när jag mår dåligt. Det är den du är.
Min respekt för dig gick precis från hundra till noll. Och helt ärligt älskar jag dig mindre, jag hatar dig inte. Du är min pappa, jag kan inte hata dig. Men min kärlek till dig minskade precis något otroligt.
jag vet inte vad jag ska säga, det finns så mycket jag vill säga men jag vet inte hur jag ska få ut det. Jag är chockad och jag är upprörd. Jag kan inte fatta att du precis sa det du sa. Du kan helt ärligt dra åt helvete, och jag menar det.
Du är bara på gränsen till min pappa just nu, och det kommer dröja länge, jävligt länge, innan min respekt för dig är tillbaka.
"Du är precis lika jävla dan som farmor, lika jävla fucking pantad."



this is how i speak the truth

Trading Yesterday - Shattered


ignorera fan videon, bara lyssna på låten. okej?

the joy inside

Sitter hemma hos syster.
Jag vet att jag sagt det förut men det tåls att säga igen,
Jag älskar dig Eve .
Älskade underbara syster som alltid funnits där för mig och tröstar mig när jag är så här.
Du är min syster, mitt hjärta, mitt allt.
 Tack för att du finns.
Jag älskar dig.

someone else

Åtgärder
Vad skall göras och på vilket sätt? Vilket stöd behöver eleven?
Behöver arbetssätt, rutiner eller miljön ändras? Ansvariga.


Idrotten: delta alla lekt. fram till vt. 09 slut

Fysik: utföra del 1 - Andrea pratar med s-b. för provdatum.
utföra del 2 - Andrea pratar med S-B. för provdatum.

So: Hushållsekonomiarb. inlämnas snarast!
Historieprov - 1:a världskriget tisd. 28 april.
Religion - delta & agera i reovisingen torsd. 23 april.

Sp: Gör upp en plan med Anette ang. testprov.
Andrea mailar eller ringer v. 17

Utvärdering: onsdagen den 13 maj 18.30

i am not myself

Tio i nio.
Har duschat och börjat sminka mig, nu ska jag bara bli klar med det, hitta något att ha på mig och sen röka innan jag åker till skolan.
Utvecklingssamtal senare idag med, bajs. Men whatever,  CIAO!

kiss me at the gate

Man måste vodka satsa om man ska vina, nu vill jag whisky dig något i örat. Pripps! Så var den borta.
Tom y Jesper

the sky is black and grey

Jag hatar Hitler!
Han är död sedan länge och ändån får han mig att en söndagkväll sitta inne och plugga plugga plugga.
Vem bryr sig om hans meningslösa liv egentligen? Etta inte jag!

Föresten så idiot förklarade min bror precis mig för att jag frågade om tyskland låg i Europa.. alltså, det var ju det jag trodde.. jag var bara lite osäker.
Självklart var han tvungen att säga till pappa vad jag frågade honom också.
Men helt ärligt är det inte jag som är korkad, för jag menar hallå? han förstog inte ens mina katt skämt liksom!

För övrigt så har jag haft en muy mysig helg med Julia, mest bara för att den varit med Julia.
Fredagen var vi nere i nordergravar och träffade lite folk, och sen en snabbis förbi almedalen där vi hälsade lite snabbt på Becca också innan vi gick hem till mig, satte på film och Julia somnade efter två minuter.
På lördagen drog vi ut till Stenkyrka där Tom Vincent Kasselbäck aka grillarN fixade till muy god mat till sig själv, moi, julia y yesper. Kvällen spenderades sedan där ute i hans stuga med några dåliga filmer, massor med låga kassa (katt)skämt och alldeles otroligt för många namn!
Men det var mysigt.
Vi tog bussen därifrån idag tio i sex på kvällen, blev att sätta igång med pluggningen så fort man kom hem och jag håller fortfarande på. Tänkte bara ta en snabb paus och skriva av mig lite. Nu tror jag snart jag kommer somna, för jag är så sjukt trött! men uppsatsen är viktigare än sömn just nu.
Nu skall jag fortsätta, hoppas ni haft en trevlig helg!
Puss & Godnatt!


Min älskade Julia, underbara kaj och sjuka Regitze - Jag älskar dig!

single ladies

Mycket värre, lite bättre.
Alla kan sluta oroa sig, jag är inte emo, jag kommer inte typ skjuta mig själv eller skära upp mina handleder - så andas.

Jag orkade inte skolan idag heller, nu skall jag ut och sola lite innan jag åker hem till eve för att hämta mina pengar.
Ikväll ska jag uuuut, hope to see you all.
puss på er

här kommer segertåget


I miss

i say maybe

"tuffa katter duschar"

Panik känslan växter, tiden fortsätter att gå och trots mina försök att hålla den fast, få den att stå stilla är morgon dagen här snabbare än förväntat. Allt jag kan göra är att sakna det som precis varit och det som hände för länge sen, men ännu inte förträngts ur mitt minne.
Och trots att jag hatar alla fjortisar med den här mening på deras playahead, blogg eller vad som helst är det den enda meningen i mitt huvud och det enda jag kan skriva just nu. förlåt.
Spola tillbaka, pausa och tryck aldrig mer på play.

godnatt.

jag sa nej, jag är inte gay

Jag orkade inte skolan idag, tror det flesta förstår varför.
Nu ska jag röka, och sen ner i min säng igen.
ciao

ingen annan kommit in

SKJUT MIG!

turn of the radio

Första skoldagen efter lovet idag. Gick ju dåligt redan från början, eftersom jag (smart som jag är) trodde att det var måndag och att vi började halv tio. Tydligen är det tisdag, och vi började klockan åtta. Ooopps!
Orkar inte skriva så mycket mer om skolan, den var dryg - like always. Jag tror ni fattar.
Efter skolan drog man mot stan där man mötte upp älskade Julia, vi gick ner och satte oss vid strandpromenaden och var allmänt craaaazzzzy.
Efter en ganska så lång stund som bara flög förbi där nere på stenarna så rörde vi oss emot öster där vi mötte Mathilda och av en slump också Yesper, Ramus och Tom (just de killar vi suttit och tvingat till stan för och träffa oss!). Bästaste Tom bjöd på cigg medans Julia köpte kex och mer och vi förflyttade oss till utkicksplatsen där J & T Oofficiellt flörtade i hundraåttio medans yesper, men mest rasmus, torterade mig för fullt! Elakt!
Vid sex tiden tog jag bussen hem till Eve där jag var tvungen att prata ut lite, fast det kanske inte blev så mycket och säga ändån. Jag vill bara att du ska veta syster, att du är allt för mig. Tack för att du finns där, inte bara för att lyssna utan för allt det andra också. Jag älskar dig!

Nu börjar klockan bli mycket, jag tror jag ska ta en ciggaret och sen försöka sova.
Det kommer aldrig gå, men jag kan försöka. Godnatt!

they've got planes and trains and cars

Behovet av nikotin hjälpte syster mig med, taack syster! Nu ska jag sova. Godnatt!


Det här är tortyr.

It's like learning to fly, or falling in love

Vaknade, fixade mig, Glassbaren med Nelly och Danne, sedan almedalen och stan med Tova och hennes lill siz. Vid sex drog man ut till mamma på middag, den bruden har blivit stooor alltså. helt sjukt.
Nu är jag röksugen som satan,  får se hur jag löser det problemet. Skriver kanske mer sen. CIAO!

jag faller direkt

Varför är alla tråkiga, dryga eller i djup sömn? VAKNA!

a thousand miles away

Sitter och pratar med Max i telefon, kom nyss hem ifrån Almedalen där jag och syster satt och pratade ett tag. Det var mysigt. Vi hade planerat att ha värsta mysiga filmkvällen men hennes mamma ville att hon skulle jobba så vi får ta det någon annan gång, nu skall jag ta och sätta på en film och se den helt själv istället. Godnatt!

never ever be the same

Nu har jag gott om tid känns det som, så jag tänkte äntligen skriva lite.
Stockholm var mys.
Jag och Julia åkte upp med kvart i fem båten på torsdagen, kom fram till stockholm ungefär vid nio. Efter massor med yr mötte vid upp Max (ih) vid centralstationen och han följde oss hem till Tomas dit även Gustav och Max (bh) hittade lite senare. Innan kvällens slut hade båda Maxarna försvunnit hem, medans jag julia och gustav stannade kvar. När man vaknade upp morgonen efter kände man sig inte helt fräsh och pigg, men på något sätt kom vi alla upp, åt frukost, och fixade iordning oss någorlunda bra iaf. Det blev en stunds hockey tittande då gustavs lillebror spelade innan jag och julia tog tunnelbanan in till stan där vi mötte Max (ih). Julia och Max köpte kaffe och vi gick och satte oss i kungsträdgården och pratade en stund. Sedan blev det lite fönstershoppande innan vi gick och köpte fika och satte oss i gamla stan och chillade galet. Tomas, gustav och gustavs tjej kom även de dit och chillade en liten stund innan de blev dags för oss alla att säga hejdå och för mig och julia att bege oss till T-centralen där vi stötte ihop med Yesper och Tom. Yesper skulle tyvärr stanna i stockholm men Tom gjorde däremot oss sällskap på båten hela vägen till Gotland.
Väl tillbaka på ön fick man skjuts av Julias pappa hem till Eve där jag sedan spenderade natten.

Igår var det släktträff på dagen. Och på kvällen var det chill grill i almedalen innan vi drog oss hemmåt kraft där vi också satt en stund innan jag först gick förbi eve och hämtade min väska innan jag gick hem.
Ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händer, men jag känner mig tråkig ikväll- dock vill jag inte sitta hemma.
Jag känner för en kväll med syster, old school stile. Vi får se hur det blir med det. Skriver kanske mer sen. CIAO!



we were in love

Klockan är mycket jag orkar inte skriva något, ska sova istället. Godnatt!

she naked

Skriver om sthlm lite senare, jag orkar inte just nu. men vi hade kul.
Kom nyss hem från påskmiddagen med släkten, ikväll blir det Almedalen med mina favoriter. hoppas jag ser er alla där, CIAO!

like you have a choice

Jag hatar gotland. Hatar, hatar, hatar gotland!


them baggy sweat pants


to the window, to the wall

Ser ut som det blir sthlm ikväll, Julias pappa har precis bokat om båten och jag tror vi åker med den kvart i fem. Det blir super!
Nu ska jag duscha och fixa mig, jag har mycket och göra innan båten går. CIAO!

get low

Me and sigrish gick en runda ner på stan, fastnade vid kärleksporten där hon stog och shaka asset medans jag kollade på och sedan kom hennes pappa och skjutsade hem mig och tog henne med sig ut till roma. Vi hade det iallafall ganska så kul, den lilla skit ungen lyckades trots allt få mig på bra humör igen. Det är inte alla som kan det ;)
Nu ska jag nog krypa ner i min säng, jag är helt slut! Godnatt

like the ocean

Ser ut att bli en lugn kväll, jag har helt ärligt inte ork till något annat. Min hals känns inte ett dugg bättre sen igår och jag snorar som en gris! det är inte nice. Sigrid kommer iallafall hit vid nio, det är om tjugo minuter. Får se vad vi hittar på, men jag tror hon kommer få mig lite mer pepp.
Ciao!

i'll hang from your lips

Åh, skjut mig!
Andrea är trött och på dåligt humör, passa er, för alla är hennes offer!


make me say oh

Blev inget blogg skrivande varken igår eller förgår så vi kan ta det lite snabbt.

Måndag : På dagen gled jag och sigird runt på stan, träffade även Julia, Therese, Gustav, Max, Max, Tomas och Markus. På kvällen drod vi ut till Tofta där det var fest igen. grymt kul kväll! De flesta tjejerna tog taxi hem på kvällen medans jag och Sigrid sov kvar där.

Tisdag : Vaknade ju upp i Tofta, tog bussen in till stan någon gång på morgonen, gick runt och träffade lite folk innan vi drog hem till mig och tog det lugnt ett tag. Senare tog hon bussen hem och jag duschade och fixade mig lite innan jag drog in till stan och träffade Julia. Vid åtta kanske gick vi och träffade Max, Max, Tomas, Gustav och Rebecca vid atterdags. Vi drog oss neråt Almedalen där vi sedan satt resten av kvällen och grillade och chillade.

Inatt sov Julia hos mig också, så imorse efter vi vaknat drog vi ner på stan så hon kunde få lite kaffe i sig innan M, M, G & T kom in till stan och vi foljde med dom när de åt kebab på Alis innan vi drog ner till Almedalen där vi typ suttit hela dagen. Nu har de iallfall åkt tillbaka till sthlm med 5 båten och vi har lovat att sörja dem resten av dagen, men på fredag åker jag och Julia iaf upp till sthlm och träffar dem igen. Nu har ni fått alldeles för mycket och läsa och jag ska iväg, så ta det lugnt nu. pussss




right round

Sitter i Almedalsbiblioteket just nu med lilla Sigrid, vi hade ingenting att göra och tröttnade på att sitta och chilla i almedalen så vi tänkte gå hit och kolla ifall bilderna från igår kommit upp på facebook än men de hade de tydligen inte, tråkigt!
Sigrid trackar mig för att jag skriver blogg här, så därför ska jag nog ta och stänga ner och dra med henne till något roligare ställe där folk inte sitter som zombies helt tysta och tråkiga. Vi behöver skrika lite! CIAO!

take you to the candyshop

Trevlig kväll i tofta idag igen! Inte rikitgt lika rolig som gårdagen men ändån jävligt kul. Det tråkiga var bara att folket inte riktigt hann komma igång förens det var dags att dra men vi hade vårt lilla roliga iallfall. Imorgon kör vi på riktigt, då äre fest!
Nu skall jag hoppa i säng, farfar kurt är här, och sigrid snarkar i min säng. PUSSS!

a dream to come


Bilder från Gårdagen :)





För fler bilder från kvällen kolla bdb eller Markus fb .

äre efterfest på eran balkong

Kom precis hem, vi har haft en så sjukt jävla kul kväll.
Först så var det chill i almedalen med glass från glassbaren med Sigrid. Vid halv fem fick man ett guliigt sms av nadja om att man skulle med halv sju bussen ut till tofta på fest så vi sprang hem, fixade iordning oss och drog sedan ut till tofta som vi lovat. Där var det, som sagt, sjukt jävla kul. Vid halv elva tog de flesta busen in till stan, eftersom det var den sista som gick. När vi kommit in till stan drog några av oss brudar ner till st hans där vi mötte upp Brnard, Albin och Henke. Efter ett tag ringde eve och ville att vi skulle upp till öster och möta henne, så jag och sigrid gick dit. Det blev lite fylle mat på donken innan vi började röra oss hemmåt. Halvvägs hemma stötte man på Daman och några så vi stog där och kramades allihopa och pratade lite. När det började bli lite för kallt slog vi sällskap med Rasmus hem och ni sitter vi här. Jag är helt slut och ska hoppa i säng nu. Mitt huvud snurrar och jag mår bajs även fast fyllan gick över för länge sen. Men jag hoppas ni har haft en lika trevlig kväll som oss, CIAO!

set in on fire

Vaknade vid elva, min mobil låg ner slängd på golvet avstängd. great! Missade därför skolan. Har istället varit med Sigrid som kom in vid två ungefär. Vi var ute och sprang, solade och köpte macka och kycklingsallad som vi sedan tog med oss ner till strandpromenaden och åt. Nu är vi hemma, har duschat och fixat oss och är snart på väg ner till strandpromenaden igen för att grilla lite med roligt folk och chilla massor. Kom dit!
Skriver mer sen, för nu går vi. pusss på er!

not letting you go

Föresten så funderar vi på att inviga strandpromenaden i helgen, ni är väl på? ;)

sunshine on a rainy day

Kom hem för inte så länge sen. Dagen var precis som igår jätte mys!
Gick ju in till stan för att möta upp Sigrid vid Autosun, (hoppade själv över solningen idag), hon var inte som jag trodde själv utan Filip var också med. Vi tre gick ner i almedalen där vi satt och myste i solen någon timme, super härligt! Efteråt så rörde vi oss hemmåt Filip där vi sedan satt ända fram tills klockan var nio och kollade lite tv, också det var mys. Sedan var det dags för Sigrid att ta bussen och jag gick hem där jag hann ta en liten snabb dusch innan jag gick ut för att träffa Andreas en stund. Han skulle dock precis som de flesta andra iväg mot sävefesten.
Nu skall jag ta och borsta tänderna innan jag hoppar i säng, Sov gott!!

state of grase

Sommarkänslan fortsätter.
Har haft första hjälpen hela dagen i skolan. Helt okej faktiskt, slår helt solklart valiga lektioner iallafall!
Måste ju säga att jag är absolut bäst på att rädda folk, anneth speciellt. Jag tror verkligen inte hon reste sig upp från golvet mer skadad än när hon la sig ner från början, nej absolut inte! När jag skulle spela skadad vet jag inte riktigt vad som hände, men kändes inte som att så många hittade mig i mitt lilla hörn och gav mig hjälp, inte ens när jag spydde hjälpte de mig. Jonathan bara gick den satan, och anneth satte sig i min spya innan hon reste sig och Josefin istället rullade över i den. MUMS!
Just so you get the picture, spya=utspottad MER. :)
Iallafall, nu är jag hemma, ska bara ta och äta någon liten rostad macka innan jag drar till stan och träffar Sigrid. Skriver mer om vad vi gjorde sen, puss på er.

life is life is good

Smakprov från dagen



both of us are losing

HERREGUD!
Är det någon mer än jag som sett Sigrid Gris äta popcorn? om inte, var jävligt glada för det.
Det ät typ hundraelfte gången jag ser henne äta det men jag blir fortfarande helt förvånad och äcklad över hur hon verkligen äter som en gris, trycker, smular och bara tjockar i sig det på det mest avskyvärda sätt jag någonsin skådat! H E R R E G U D!

GRIS!

you make me feel good

Grymt skön dag med sigid. Vi har varit nere på strandpromenaden, hamnen, almedalen och överallt! Åt glass på glassbaren också, mums! Sen har vi tagit massor med bilder som inom kort kommer ligga överallt där jag finns online.
Sen var vi ju och solade också ifall ni ville veta, och vi har båda fått en rand :) jag är MUY happy.
Nu har vi även en lista över saker vi har pinkyswearat att vi ska göra i sommar.
Här kommer den.

Sommaren 09's to do lista;

  • Klättra upp på ett berg, vilket som helst och göra vad som helst bara vi gör det. 
  • Bada på tofta muy muy mycket
  • Åka ut till fårö
  • Tälta med Alex och hans crew
  • Ha grillkväll på en strand
  • Festa som fan
  • .. helst med sthlmare ;)
  • Åka till sthlm
    och självklart
  • Ha den bästa fucking sommaren någonsin!
Var massor med fler grejer, kommer bara inte på vad mer, så ni får nöja er med det här och sen får jag lägga till om jag kommer på något mer. Nu skall jag och Sigrid göra.. något. Aja,  CIAO!

if you want it

o m g.
Är det någon som varit ute idag eller? Sjuuukt mycket sommar känsla alltså. Solen skiner i 180 och det lilla det blåser känns knappt. Våren är här, och snart kommer sommaren! Jag älskar!

RSS 2.0