broken halleluja

Det är första advent idag.
Söndag.
Imorgon är det skola, helgen har gått alltför snabbt. Imorgon är det skola, med samma personer som varje vecka på samma plats, vi har syslöjd. jag måste vara klar. jag har tillbringat hela dagen med att försöka sy på den perfekta klänningen. Sytt, förstört, börjat om och upprepat samma sak igen. måste bli perfekt, måste få betyg, bra betyg. nu är jag trött, mina fingrar skakar och jag orkar inte sy mer, men jag måste. jag ska.
Jag ska lyfta mig från stolen jag sitter på, stänga av pappas dator, tända ett ljus ( bara därför att det är första advent ) och sy klart den perfekta klänningen till den perfekta prinsessan på mitt perfekta broderi. bara för att bevisa för mig själv att jag kan.
jag hoppas ni sover gott. godnatt

blonds have more fun biiiatch






Jag saknar blondie ;(


things i will never say

När jag var liten hade jag en mardröm. En dröm som fortsatte att komma tillbaka, vad jag än gjorde. Inte så att den kom varje natt, nej nej, men någon gång här och där. Det kunde dröja dagar, månader eller år mellan varje gång men en sak var säker - den kom tillbaka. I drömmen bor jag fortfarande i vårt hus i Roma. det är ett stort hus, nummer femtiotvå, brunt och vit och med en stor trädgård. Vi har en sandlåda, gungor och träd över allt. Längst bak på gården står det ett litet hus, ett hus vi brukade hyra ut till sommar-turister som inte hade någon stans att bo.
Min bror och jag ville alltid bygga en trädkoja. Jag tror vi började, vi spikade i en planka i ett träd, det var en början på en stege. I min dröm sitter vi inne i vårat vardagsrum. Det är dag. Jag säger att jag skall bygga på min koja, jag vill ha med min bror, min mamma eller min pappa. men alla vägrar. ingen vill följa med. så jag går ut själv, det är mörkt. jag har min hammare, och jag har mina plankor. jag försöker bygga på min koja, men jag hör ljud. jag kan inte se något, förens jag tittar upp mot taket på den lilla stugan. där står det någon. bara en skugga, men skuggan rör sig, kommer emot mig, anfaller mig. jag kommer inte ihåg hur min dröm slutar, jag vaknade alltid upp skrikande, men jag tror jag dog.
Det var min värsta mardröm.
Och jag fortsatte att drömma den här drömmen tills jag var kanske nio år.
Jag har inte haft en mardröm sen dess. inte en enda på sex år.
men jag kommer aldrig att gömma känslan av panik när jag såg skuggan  uppe på taket, om jag skall vara ärlig har jag tårar i ögonen när jag skriver det här. jag är rädd. Jag är rädd för en liten flickas mardröm. jag är rädd för taket med skuggan, jag hatar sjukhus och mörkt vatten är det värsta jag vet. nu vet ni. jag är rädd, och jag tror aldrig rädslan kommer gå över.

all the things i wanted

Måndagen är över. jag tillbringade dagen med Nelly, vi var runt på stan och kollade kläder, och jag hittade ett par skor som jag köpte. stövlar. 500 kr. jag hoppas alla andra och jag själv gillar dom lika mycket imorgon som jag gjorde i affären.  Vi var också och fikade på ringduvan. my god, jag blev helt förälskad i deras choklad, och ja tyvärr påminde den varma chokladen med grädde mig om sommaren när vi beställde samma sak på Fiesta och sedan bestämmde att det skulle bli vårat nya häng ställe - vi satte aldrig vår fot i det kaféet igen. jag saknar sommaren, och jag saknar eve. bajs.
Imorgon skall vi börja spela in julskivan. jag har inte ens valt låt. great. Men man kommer iaf få träffa Sigrid imorgon med. yeey! :) men nu skall jag ta och göra samma som igår, sov gott. pusshej

going back to the corner

Det är inte höst längre, det är vinter och jag har absolut ingenting att skylla på. höstdepp låter så logiskt men vinterdepp? nej det går inte. så nu skall jag rycka mig i kragen och sluta vara så himla tråkig. julen skall vara mysig. Last Christmas, julmust och snöbollar. inget mer gnäll, och inget mer bråk. höstdeppen är över och nu kommer julmyset. är alla med på det? okej bra. nu skall jag röka i mitt fönster, se snön falla ner från himlen, se marken helt vit och andas in lukten av vinter innan jag kryper ner i min säng för att sova. sov gott, godnatt!


all i want for christmas

För första gången den här terminen så försov jag mig i morse - rejält. vaknade tjugo över tolv, 3 missade samtal, 14 sms och alarm som hade gått igång och allt utan att jag ens märkt det. huuh. missade bild och musik, och det har man bara en gång i veckan därför är det det vikitgt att jag är med på just dom, för ja.. jag vet inte. men av ngn anledning brukar jag alltid vara borta på tisdagar. Nu fick man iaf veta av Tova att nästa vecka börjar vi spela in, och jag har fortfarande inte bestämmt mig för ngn låt. inte bra alltså, men jag vill inte sjunga jullåtar. fast okej jingle bell rock, have your self a merry litlle christmas, i'll be home for christmas och.. ähh, jag vetifan. men okej, folk är dåliga på att komma med förslag och jag har noll fantasi. så hjälp hjälp hjälp mig! Men nu skall jag ta och röka, sen skall jag sova, fick nyss veta att imorgon är det engelska prov med men det skiter vi i, det får gå som det går. sov gott

she just is

Sov hos Sadish inatt, vaknade grymt mycket för tidigt, upp, duscha, smink, platta, röka, stan, solberga och sen bussen till skolan. typ tjugo minuter syslöjd, lucia träning, matte och sen film på roxy. "flyga drake" hette filmen, okej , jo den var säkert hemsk men nej Wiola du har fel, jag gick därifrån helt oberörd. tacksåmycket. de flesta sov ju under filmen medans andra satt på golvet och laddade mobilen, haha! efter det så gick man runt lite på stan med Nelly och kollade, först ensam och sedan med hennes mamma med - mest på klänningar. vi har blivit helt beroende. det är allt vi kollar på, klänningar, klänningar, klänningar. det är mest för nyår. jag har hittat kanske tre-fyra stycken me love-klänningar. Nelly köpte iaf ett par skor med :) sedan drog vi till puma, jävligt mycket yr, mest mellan mig, nelly och elin. haha, kändes som de flesta andra var så himla dryga så vi var tvungna att väga upp det på något sätt. mycket snack om sommaren, med jävligt mycket skratt. Nisse, Gurra, Robin och alla våra älsklings turister. Dem skall vi åka upp och hälsa på 26-28 dec kom vi på med. sjukt kul. jag kan knappt vänta! <3 kommer bli så himla hysteriskt, jag lovar.
Sen kom ju typ Blerim och spreja runt med pepparsprej eller något, som alla fick i ögonen. panik panik. polisen kom, men då satt vi och de flesta andra redan på bussen hem. fick iaf sånt där skit i näsan, nös som en liten gris. haha, men stackars typ Sara och Mia och alla som fick i ögonen, så jävla hemskt!
Nu skall jag iaf ta och sova, så otroligt trött.
Min Nikki fyller föresten år idag med, så alla säger grattis till honom! :) <3
PUSSHEJ

make me wanna pray

Sitter hemma hos Sadia, hennes päron är fett lacka, säger att  vi vaknade och lukta bakfylla imorse. och att vi alltså drack igår och att när vi låste in oss på rummet för att som vi sa var för att jag bytte om ( fast dt igentligen var för att vi varit ute och rökt) säger dom att vi gömde Sigrid inne på rummet, och bla bla bla. så nu får inte Sadia gå ut, vilket betyder att inte jag heller får dt, vi som skulle till puma och allt. ja jag vet, woho jätte kul liksom. men jag måste få träffa lite folk och jag är förutom det grymt röksugen. killen som köpte ut cigg till mig igår tog 6 fucking cigg av mig, så nu har jag två st kvar. det här kommer inte gå bra, för dt där var mina allra sista money. Jocke och Sadish är fortfarande skyldiga mig 50 kr var. jag vill ha. Vi har hur som helst suttit inne hela dagen, igår hände dt väl inte så mycket, mest häng på donken och garaget, verkligen jätte kul. Nikki och dem var på ngn fest, vi skulle dit, men då kommer sadia där om att nej vi drar hem först och sen smyger vi ut när pappa somnat ist. jag blev dryg och deppig, vi gick hem till sadia, satte på en film och sen en till och sen sket vi i det.
Har absolut ingen aning om vad som händer ute i köket mellan Sadia och hennes pappa längre, för nyss skrek dom som grisar på varandra, nu skrattar sadia ist och hennes pappa låter.. mindre arg. okej, jag är inte hlet säker på om hon skrattar eller gråter. men jag hoppas hon skrattar - det verkar mer posetivt.
Nu skall jag ta och skriva till Nikki, byta låt och kanske kanske kanske fjäska lite för sadias pappa. pusshej


i will take you forever

Jag saknar den tiden, tiden med dig. när allt var så lätt, du var min hjälte, höjden av perfektion och allt jag ville var att få vara som dig, leva ditt liv, och ha allt som du hade. det var innan jag insåg att alla begår misstag, ingen är perfekt och du var precis som mig. men precis innan jag insåg det så var du min hjälte. allt jag ville vara och mycket mer. det var då du blev min syster. du ställde upp för mig när allt var skit hemma, och när jag inte hade någon annan stans att ta vägen var ditt hem mitt. jag har aldrig sett dig som en kompis eller ens bästa kompis. du har alltid varit familj för mig. och syster är inte bara en annan variant på gumman eller älskling. du är helt självklart familj för mig. Min Syster. Jag släpper dig inte, för det kanske verkar som vi glider ifrån varandra, och det gör vi. Men bandet vi har till varandra är så starkt att de står emot allt. Det kommer aldrig brista, och även om de skulle det så kommer du alltid vara min syster. det är det som är skillnaden mellan vänner och familj. vänner kan man förlora, men familj finns alltid kvar. Jag älskar dig.

and i never get confronted for it

Gårdagen började med skola innan man drog till stan med Nelly, gick runt och kollade lite kläder. hittade en klänning som jag blev helt hopplöst kär i <3 sedan tog vi en sväng förbi solberga, träffade Emil, tillbaka till stan där vi mötte Yesper och Rasmus :) Efter en sväng in på Åhlens försvann Nelly tillbaka till Emil medans jag stannade, väntade och efter ett tag kom Sigrid som man inte träffat på sjukt länge. Yesper försvann iväg till bussen, med oss i eftersläpp där man träffade Julia och stog och pratade en stund med henne innan hon också hoppade på sin buss. Jocke, Robin, TopTio och Nikki var också några av de man träffade på. Trevligt! :)

Blev också bestämt att nu skall jag sjunga ett solo på klassens julskiva. hjälp mig hitta en bra låt nu!

just nu är jag bara sjukt trött, dels på grund av sömnbrist, dels för att min lärare skrivit på mina utvecklingsdokument att jag inte respekterar andra människor och deras åsikter helt enkelt för att hon hatar mig, och dels för att vissa personer inte vet när man går för långt och verkligen inte har en aning om hur ett eget liv ser ut.
Men fine försök vända alla emot mig du. fortsätt intala alla att jag är en falsk subba och att allt som kommer ur min egen mun är lögner, och snälla kan du inte dra den där om hur jag tycker jag är bättre än alla andra och att jag säger att jag själv är en hora en gång till? för om du skall köra förskolerace så kan jag med - han som sa det han var det.

RSS 2.0