makes everything

Gårdagen var måste jag säga, kanske inte den roligaste på lovet men defenitivt den mest händelserika!
Jag och Sigrid drog vid åtta tiden hem till Nikki där Niklas, Anton, Felix, Leo och Tim och hans vänner var. Satt där ett tag och var allmänt opeppade mot världen innan vi drog hem till Alex där Andre och Dennis också var. Där blev det massor med yr i smyg. Vid ett tiden drog vi oss därifrån hem till Nikki där jag var styrarN. utan tvekan alltså. Sen kom Sigrid och styrde lite för långt alltså. Men iaf, vi sov hos nikki - vaknade idag helt ofräsha. Hängde vid Nikki ett tag innan vi drog till solberga och träffade alex, Leo, Palle och Adam och väntade på dem medans de badade. När de var klara drog vi hem till Alex där vi satt och nördade oss ett tag. Nu är jag hemma, men det märks inte. Huset är städat, mitt rum är fyllt med resväskor och andras kläder. Nu kommer dom föresten. Måste dra. pusshej!

wake up and find

Har precis städat klart mitt rum. Imorgon kommer två okända brudar ta över det fram tills på söndag. Jag är inte helt okej med det om jag ska vara ärlig men har helt enkelt inte något val. Nu skall jag hoppa in i duschen och sen fixa i ordning mig. Vid typ åtta-nio kommer Sigrid och vi ska iväg och träffa Nicci och Felix :)
Ta det lugnt ikväll, pusshej!

nowhere to run

Runt halv sju kom Biccish och Nadjish hem till mig för att hänga lite innan vi drog vidare, en stund efter dom kom även Sigrid. Fick kanske lite damp på dom men iaf.
När klockan var kanske åtta började vi röra oss mot Gråbo där planen var att vi skulle hem till munken men jag och Sigrid valde att först gå till Signalen och köpa cigg. Väl där struntade vi i 94:a pojkarna och munken och drog istället med oss Johan hem till Alex där Filip, Felix, Simon, och Andre var. Var väl massor med chill och kassa skämt ända tills de bestämmde sig för att ta dit en massa blyga fjortisbrudar. skitkul. Efter kanske 40 min hade alla små fjortisar blivit ivägskrämda och det var bara vi och boysen kvar. Nu kom vi precis hem, skall äta och sen sova nu. Pusshej

just to know your alive

Vaknade tidigt idag, skulle med träffa Nadja vid halv tolv, hon ringde och väckte mig några minuter i elva. skit kul. Kastade på mig kläder, smink och smycken innan jag som en liten hamster (eller ett ånglok?) stressad rushade ner mot stan där man möte Nadja, var runt lite och kollade i affärer. Köpte en liten jätte söt väska på Vila också. Hade lite ångest, eftersom jag nu för tiden är pank men jag tänkte att jag skulle behöva den så det var det värt. Runt kvart över ett kanske drog vi oss hem till mig där vi rostade mackor, och gjorde varm(& kall)choklad. mys
Nu skall jag återvända till gossipgirl. Och ikväll är det hem till Nicci som gäller. :) pusshej!

i take

just det,
Alla måste göra det här testet med, jag dör, så jävla kul. haha

http://gud.us/lovetest.php?page=632098

in the dark

En självsäker man kommer in på en bar och sätter sig bredvid en väldigt attraktiv kvinna. Han slänger en snabb blick på henne, och sen tittar han på sin klocka en liten stund.
Kvinnan ser detta och frågar:
- Är din träff försenad?
- Nej, svarar han, jag har precis köpt denna superklocka och jag bara testade den.
Kvinnan blev intresserad och frågade:
- Superklocka? Vad är det för speciellt med den?
- Med hjälp av alfavågor så kan den kommunicera med mig på telepatisk väg, förklarar mannen.
- Vad sa den nu då?
- Den sa att du inte har några underkläder på dig.
- Kvinnan skrattar och svarar:
- Då måste den vara sönder, för jag har visst underkläder på mig!
- Jo, men den går en timme för fort.


- Mamma, kan man äta glödlamporna?
- Det är ju klart att man inte kan.
- Men mamma, du sa ju till pappa igår: Släcker du lampan tar jag den i munnen.


Kalle går in på en offentlig toalett och ser en man som står vid pissoaren. Mannen har inga armar. När Kalle står där och kissar i godan ro börjar han undra för sej själv hur sjutton mannen bredvid honom bär sej åt för att tömma blåsan. Kalle kissar klart och tänker precis gå när den armlöse mannen plötsligt ber honom om hjälp. Kalle som är en vänlig själ säger:
- Okej, visst!
- Kan du dra ned gylfen åt mej? Säger mannen
- Okej, säger Kalle.
- Kan du ta ut den åt mej?
 - Öh...visst...
Så han tar ut snoppen. Den är täckt med alla sorters blåsor och ärr och har stora håriga knölar. Dessutom stinker den något fruktansvärt. Killen ber Kalle om hjälp med att sikta, så Kalle hjälper honom att rikta strålen ned i vasken. Kalle skakar av sista droppen, stoppar in snoppen i mannens byxor igen och drar upp gylfen.
- Tack, jag uppskattar det verkligen, säger den armlöse mannen.
- Inga problem. Ursäkta att jag frågar men vad är det för fel på din penis? frågar Kalle.
Mannen drar ut sina armar ur tröjan.
- Ingen aning, men aldrig i livet att jag rör den!


Lärarinnan ställer frågor till barnen.
- Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?
- Älgen, svarar Elsa.
- Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.

- Vad är grönt och hoppar i gräset?
- Gräshoppa, svarar Ulla.
- Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.

Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.
- Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen, liten och mjuk när den tas ut?
Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.
- Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också.


När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...
Adam avbröt:
- Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!
Gud tittade på Eva som nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.
Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden. Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
Gud svarade suckande:
- Hjärnan Eva, hjärnan.


"Om killar blir svettiga i skrevet, kallas det för pungsvett. Men vad kallas det när tjejer blir svettiga på samma ställe?"
"Läppglans"


En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden.
Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.
Puss Puss Dottern

P.S Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Stina och kollar på TV.
Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!




HAHAHAHAHAHAHAH! Förlåt, men klockan är mycket, jag är trött och när jag är trött får jag jätte kass humor, värre än jag brukar ha. Ni får stå ut med det, för när sen oscar killen lägger upp en massa roliga saker på sin blogg så kan jag bara inte låta bli att kopiera några så att folk med lika kass humor som jag som läser min blogg, såsom typ Eve eller Becca också kan garva aset av sig!
Nu ska jag sova. Godnatt!

sit with drumboy

Har precis bytt om till mys kläder och avslutat ett jätte mysigt samtal med snygg becca där konversationen mest bestod av "joe, naje, men ja, men nej och typ." Vi kom också fram till att jag har ett märke i mitt golv efter att jag råkade starta en liten brand där. och Becca vet du vad jag precis kom på? Absolut ingenting!
Ikväll har jag också förutom att prata med becca om jätte viktiga saker, varit först med sigrid och tjockat mig, sen myst med syster och sist men inte mist blivit totalt utpekad som mobbingoffer i ett snöbolls krig med Yesper, Theo och Tom. Det var mindre mysigt på ett mysigt sätt :)
Igår, ifall ni ville veta var jag med Sigrid Babe. Vi kom helt oinbjudna (okej, kanske inte helt oinbjudna då) hem till ngn öh, kille som är rumskompis med Anton, där det var lan. jätte kul med svettiga pojkar som spelar cs :) När vi tröttnat på svett, porr och Alex i långkalsonger drog Jag, Sigrid, Felix, Alex och Filip iaf hem till Alex för att han skulle äta och blev på något sätt kvar där då vi somnade allihopa ihopträngda i tre olika sängar precis som vi alltid gör när vi är hemma hos Alex och har en sträng hemma tid. Pappa måste verkligen älska mig nu :)
Men nu så tror jag nog det räcker med bloggande, jag ska istället röra mig mot sängen där jag bunkrat upp med godis, powerking och filmer och har planerat att spendera ungefär 30 min innan jag sommnar av total utmattning från allt snöbollskastande. CIAO!

call the doctor

Chill hemma hos munkish med Nadja, Becca, Tova, Johan, Rasmus, Tim, och Max typ. Det var väl najs, inte rikitgt som vi planerat första kvällen på lovet men äsch vad ska man göra? Lite allmänt yr och snöbolls krig på hemvägen. En stund på max blev det nog också. Nu skall jag göra som Nadja och tvätta bort sminket innan hon och jag kryper ner i min soffa och sätter på en film. mys!
Godnatt på er.

do the love game

Nadja hänger sig över duschen och tar på sig själv medans jag kollar läget on the world wide webb. Det verkar dött.
Nu skall jag börja fixa mig. Vi hoppas på en trevlig kväll. pussssheeeej

before the needle drops

Allt är så himla förrvirrande just nu och jag orkar helt enkelt inte med någonting alls just nu. Feber imorse som nu dock gått över, vilket är bra men jag är fortfarande en haltande gris vilket är mindre mysigt. Har spenderat hela dagen i min säng med massor av ungdomskomedier som, jag lovar, har en väldigt läkande effekt. eller kanske inte? Jag har också varit väldigt dukitg och bara tagit en enda morgon cigg idag och jag har legat och plågat mig igenom hela dagen utan att röka, det har varit hesmkt. Och nu kommer jag snart dra ner dator satan på golvet om jag inte får röka so this is me giving up.
Planer inför helgen skulle uppskattas grovt mycket med, så om något har något förslag?
Nu skall jag röka, se fler kassa filmer och sova. godnatt!

your hair, your eyes, your old Levi's

Skolan idag och sen hade jag verkligen inte ork till något annat, så jag gick hem lagade till lite nudlar innan jag gick och la mig. Vaknade nu för en stund sen, tänkte bara skriva av mig lite innan jag gick och la mig igen. Mår inte sådär jätte bra just nu, känns nästan som febern är på väg men får ta och sova bort det helt enkelt.
På gympan idag föresten, så skulle vi springa 25 varv runt där uppe vid läktaren. Varvade Tova och Becca två, nästan tre ggr men när jag kom till 22 råkade jag, klantig som jag är, snubbla när jag skulle hoppa över den där lådgrejsaken mitt i skiten så jag ramlade i marken ganska hårt och nu haltar jag som en gris. Mitt ben är ganska så svullet med men det går nog över.
Nu ska jag gå och lägga mig igen, godnatt!

I'll swim the ocean for you

dagen har varit cpe, jag orkar inte skriva så mycket för jag är sjukt trött. Men det var skola, sen köpte jag och tova hårfärg så att hon kunde slinga det. Alltså har jag nu blonda/ljusbruna slingor i mitt hår. det blev faktiskt ganska så bra :) Förutom det har jag typ varit på middag hos farmor för att fira pappa som fyllde år igår och så träffade man ju Elin en stund på kvällen också föresten :)
Nu skall jag sova för jag dööör vad trött jag är! GODNATT!

can get away

Helgen var mys :)
Fredag började ute på Landet i Fårösund där det var ngn fest hemma hos någon svensson, var bara där en liten stund innan jag och Sigrid åkte in till stan igen där vi träffade Julia, Rasmus, Cissi, Johannes och .. John(?) en stund inne på McDonalds innan vi rörde oss hem mot Nikki och Tim. Där var det vattenpipa, film och allmänt yr. Där sov vi iaf, ihop trängda i en liten säng. sjukt trångt, men sånt gillar vi - eller hur? ;) haha
Lördagen så var vi ju först hemma hos Nikki och tog det lungt innan jag och Sigird åkte in till stan, bytte min kjol och sen åkte hem och fixade oss. Vid åtte ungefär tog vi bussen hem till Elin där Marion och Linnea och också var och vi drack lite smått innan vi rörde oss mot ngn av deras vänner där det var "fest". Efter ett tag där tröttnade man och vi drog hem till Alex där Filip också var. Satt och yrade runt lite innan Dennis också kom. Då var det ännu mer yr, och det slutade med att vi sov kvar hos Alex allihopa med istället för att gå hela vägen hem i kylan. Mys.
Men nu skall jag lägga över lite mer musik på min Ipod. Pussshej

i'll be back again

Det blev lite knas med bussen igår. haha , råkade ju hamna ute i Roma med Sigird babe och var tvungen att sova där. haha
Imorse var det tre olika bussar för att komma till skolan som var sjukt dryg. Efter skolan var jag och Julia blivande sambo på stan en snabbis.
Jag har precis gjort mitt gymnasieval. Jag har ångest.
1. HR John Bauer (sthlm)
2. HR Elfrida (gotland)
3. Estet-musik Elfrida (gotland
)
Bajs på mig. Estet var mest bara för att fylla ut men iaf.


Nu skall jag in i duschen och sen skall jag röka i mitt fönster innan jag går och lägger mig. sov gott allihopa!

face down

Stan idag med Eve, mysigt :) Börjde med att sola på adels, syntes faktiskt skillnad! ;O Och sen så gick vi en tur på öster där jag lyckades hinna med att köpa underkläder, nagellack, knästrumpor och en kjol :) Vid tjugo i sex ungefär kom pappa och hämtade mig och vi åkte långt åt helvete ut till pappas tatuerare så att pappa kunde fixa sin andra tatuering, men innan de började med sina tusen nålar i pappas arm fick jag en nål genom min naveln och nu har jag en piercing där :D äntligen liksom!
Men nu börjar jag bli väldigt rök sugen så jag tror jag ska ta en cigg innan jag går och lägger mig för jag är verkligen så jävla trött nu.  Godnatt!

wanna kiss kiss

Sitter i skolan, vi har svenska. Började igentligen dagen vid halv tio men sov ju hos Eve så hon drog med mig till säve vid typ tjugo över sju. Vi var i skolan typ tjugo i. great! Först hade hon läsning och sen matte, jag är bättre än henne och hjälpte henne med allt hon skulle göra! :)
Sen har vi haft slöjd och matte med. Sjukt drygt och nu börjar alla röra på sig, så jag får nog avsluta det här. Pusshej!

first kiss

Helgen var helt fantastisk! Träffat på ganska många nya personer och bättrat upp kontakten med vissa andra, sjukt trevligt. Fredagen började man med att hämta drickan av sigrid hemma hos alex, och sen hem till Eve och umgicks lite med henne innan jag åkte hem, duschade och fixade mig.Vid sju träffade man Becca och Tova och vi fick skjuts av Tovas mamma ner till Joda där vi mötte upp Nadja och sedan åt världens godaste middag, jätte mys! Efter middag försvann Tova hemmåt eftersom hon skulle upp tidigt och jobba dagen efter medans jag, Becca och Nadjuu drog till pallisaderna där Robin och co. var. Det var lite sådär stundvis trevligt. Efter lite yr där drog man uppåt öster där det blev otroligt mycket mera yr innan man runt två-halv tre(?) drog hemmåt.
Lördagen vaknade man runt tre och mådde lite sådär halv dåligt. Fixade till sig och drog sedan hem till Eve där man satt en stund och pratade tills man blev utkastad och istället drog hem till Anneth och drack lite Baileys. Vid nio kanske drog man iväg och träffade Nadja som var lite sådär halvanti allt och inte ville frysa till döds ute i kylan. Vi valde bort hela den här frysa till dödsgrejen och drog hem till Robin där Daman och lite annat kul folk var :) Där stannade vi iaf en liten stund och drack upp mina xider. Efter en stund kom även Sigrid dit men orkade inte stanna där så länge till så istället drog vi hemmåt Nikki där alla var en aning förökande. Myspys! ;) haha
Förutom värsta orgien satt vi och pratade, dansade och drack vin. det var trevligt med tanke på att det var ett tag sen man träffade Nikki, Tim och Felix :) Vid ungefär ett så lämnade iaf jag Sigrid och Nadja våra favorit pojkar och drog hem till Alex där det var lite roligt folk :) där stannade vi iaf tills klockan var typ 4-halv fem och N&S tvingade mig att dra.
Det var iaf en sjukt kul kväll!
Idag är det söndag och jag blev väckt imorse av en liten sigird och Nadja som inte ville låta mig sova. Så klockan typ elva var jag uppe. Nadja drog innan jag ens kom upp. Sedan var jag och Sigird runt på stan och yrade. Köpte en sjal och ett par öronhängen :) Vi var också hemma hos Yesper och tog det lugnt, kollade tv och pratade lite bara men det var trevligt :) Sedan kom jag på att jag skulle träffat Eve så jag ringde henne, berättade att jag var på g, sigrid åkte hem och jag tog bussen till henne. Nu har jag suttit här hela kvällen och bara varit. Just det som jag har saknat. Nu skall jag ta och sova för jag tror Eve börjar bli trött på mitt skrivande. Men dagen har iaf varit mysig. Jag älskar min syster <3 Sov gott allihopa, godnatt!

wake up


Jag vet att han är ful som satan och att ljudet är helt kasst men jag blev helt sjukt kär i hans röst! <3

better together

Jag är bara en bortskämd skit unge, som blir ledsen när hon inte får vad hon vill ha utan bara sätter sig ner och surar. men who the fuck cares? Jag önskade mig två saker. allt jag önskade mig var två fucking saker ; En ny mobil och en skinjacka. fick någon av dessa saker? nej. Eller, jag fick en gammal mobil. Jag fick någon annans gammla äckel mobil, jag gissar på pappas chefs ungar eller något. Och pappa har cokså haft den ett litet tag. Den är repig och äcklig med någon annas bilder, videoklipp, telefon nummer och musik. Föresten, vilken musik? Allt som finns är en inspelning där de säger typ arab snopp eller något. skit kul, ja verkligen.
Två saker ville jag ha, men nej. Jag fick istället högvis med smycken, jag skiter väl för fan i smycken?! Bara för att någon jävla fitta tog alla mina smycken betyder det inte att alla behöver köpa smycken till mig, och only smycken för jag bad inte om smycken eller hur? Nej det gjorde jag inte.
Fick någon parfym också och en jävla äckel ost från farmor, jag menar helt seriöst - vafan skulle jag med en äcklig ost till? inte fan vill jag ha en ost!
Jag skulle tänka mig att det enda bra jag fått är pengar, 2100 kr. "Men se, du har ju fått pengar nu så du kan köpa den själv". Jaha? Jag bad ju för fan om den i födelsedagspresent för att jag inte skulle behöva betala den själv. vad fan tror du? gaah.
Jag får damp.
Glad jävla födelsedag, nej för fan - skjut mig!

sweet sixteen

Grattis till mig själv!
Till den unge som går på södervärn och missat att idag är min födelsedag kan jag bara säga en sak - retards.
Jonathan och Sandra, mest jonathan då med lite hjälp från josefin också har nämligen tappetserat hela Södervärn med bilder på mig där det står GRATTIS ANDREA. Nu vet hela skolan vem jag är och helt random personer som jag absolut inte känner har kommit fram till mig och sagt grattis. Sen att Jonathan springer runt och säger till alla att "ska du inte säga grattis till henne? hon fyller ju år!" har ju inte minskat de många grattis man fått från främlingar. haha men sure, tanken som räknas eller hur? Det var bara helt otroligt väldigt pinsamt, det är allt.
Jag berättar mer om min dag senare, nu skall jag göra mig iordning för släkten. pussshej

don't you cry

Jag skulle säga att det mest intressanta idag var att jag vann leken på gympan - wow liksom. annars har det mest bara varit skola och jobb. skit kul verkligen. Men Jonathan fyller år idag föresten :) Och imorgon är det min tur! :D

eh-eh-eh-ey

Skola idag, faktiskt första tisdagen på länge för min del. Började med Nationella på morgonen, det gick väl som det gick. helt okej, orkar inte oroa mig. Vikarie på No:n - kaos. Och sen karoke utan mick på musiken. skit lyckat. Efter skolan träffade man Julia och tog en sväng ner till strandpromenaden/hamnen och alla andra sommar ställen. Kallt men mysigt. Vi avslutade sedan med att kolla lite affärer och sedan ta en Choklad inne på Kaffe&Choklad affären. super mums! Sedan tog vi bussen åt olika håll, på min buss träffade jag på Mr Fredrik :) Han satte dåliga idéer i mitt huvud och fick mig att efter jag kommit hem gå till Vibble så att han kunde köpa cigg till mig, vilket gjorde att jag missade bussen in till stan igen. Eftersom jag missade bussen följde jag istället med Fredrik hem och träffade hans väääldigt lilla hundvalp. hosthost. jätte fint rum också måste jag tillägga, haha. Annars satt vi mest och pratade strunt innan jag fick skjuts in med honom till gutavallen där han skulle träna och jag gick därifrån hem. :)
Imorgon måste jag nästan fixa dricka, nu skall jag ta och sova. Godnatt!

my little way

Sitter hemma hos syster. Hon tvingar mig att städa, iförsig så var det jag som sa att jag kunde göra det, men ändån. Hon gav mig min födelsedagspresent förut, en jätte fin tröja/klänning - den ska jag ha på mig ihelgen. :) Tack syster, jag älskar dig! Nu skall jag nog hjälpa henne.. eller inte? haha pusshej

give me more

slant precis med kniven, har fyra plåster på, och har haft dom på i inte ens en minut och det har redan blödit igenom alla fyra. aj aj aj aj aj!

slow it up

Fyfan vilken kväll alltså. För fest eller något hemma hos mig, skitkul. Klockan åtta var alla redan stupfulla och så fortsatte kvällen med korvtävling, krossade glas och allmänt yr. Runt tolv drog vi oss mot södervärnshallen för att se fotboll och träffa mer roligt folk, men efter ett tag ångrade vi oss alla och önskade oss tillbaka hem till mig men eftersom spriten var slut och mitt hus låg längt åt helvete sket vi i det och fortsatte yra där. Kerstin hade också en kusin från stockholm med sig, han såg lite sådär halvt igenkännande ut i mina ögon och efter ett tag föll alla bitarna på plats och jag kom på var ifrån jag kände igen honom - sommaren 2008. Martin, killen med en grej för 94:a tjejerna. Jag kommer ihåg. Världen verkligen är liten.
Nu kom jag hem för inte så länge sen, har börjat lite smått med att städa men jag är så jävla trött så jag gav upp det en stund för att skriva ett litet blogg inlägg och sätta på musik, nu skall jag fortsätta och sen kanske jag drar tillbaka till söder. Pusssheej


Bara lite sommar minne, lördagen v.29

RSS 2.0