tralalala* jag vill ha fredag idag!

Måndag.
Jag är trött trött trött.
Och att halvt bli våldtagen inne på McDonalds, föräldra möte med lärare som hatar mig, en farmor som pratar om gymnasie utbildning, regn, pengar som försvinner, och att missa halva IDOL hjälper inte till.
Jag hatar måndagar.

Jag båkar med pappa och jag surfar runt runt på pea för att hitta någon med en väldigt deppig låt - som inte är typ helt uttjatad som kan matcha mina trötta måndags känslor - men nej nej, idag ska alla ha paartey låtar. självklart, få mig att tänka på min totalt misslyckade helg, gör det. åhh, skjut mig! (och ja, jag vet att jag säger så hela tiden men just nu hjälper inte det heller så tyst!) Och jag som precis hade blivit kär i Elins låt och så tar hennes vip slut, åhh. jag dör.

Nu ska jag lugna ner mig - för jag hittade precis den perfekta låten.
Förlåt för mitt lilla utbrott här. Sov gott!

a little bit of your taste

Dagen började med 40 minuter till dusch, sminkning och klädsel innan mamma kom och hämtade mig och vi åkte ut til traume där hela släkten var samlad till äran av min moster som fyllde 60 år. mestadelen av kvällen spenderades alltså där ute, och som förväntat var det inte så där jätte kul. Vid ungefär halv tio fick jag nog och drog in mot stan där jag träffade Vickan, efter att ha gått runt ett varv på stan utan några som helst planer för kvällen träffar vi Jocke & co. som snackar om en fest nere i stan så vi beger oss dit för att upptäcka att jovisst var det mycket folk där, men oj vilken rolig "fest" - eller inte. men vi står därutanför och yrar runt ett tag med lite folk innan vi hakar på Julia & co. upp mot öster där resten av kvällen spenderades sittandes på öster doing nothing, eller.. ja, vi dog av köldskador samtidigt som vi var allämt sociala - eller helt döda rättare sagt. 
Men får väl ta och tacka urgulliga Top Tio som gav mig en öl när jag behövde det som mest och ffilip som bjöd på cigareter när mina var slut (dock inte helt frivilligt ;) )


" en mormor är en tant som hela släkten kommer ifrån - då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinet? "

"Jag är verkligen inte oskuld! Nej, alltså, jag lovar!"

Trevlig kväll igår. började med en halvtimmes puma eller något för att hämta upp folk innan vi drog neråt nordergravar. Man kan väl inte säga något annat än att det var precis som planerat men var väl ganska så trevlig ändån, lite sådär halvkass humor precis på min nivå, men när det blev dags att dra till den "riktiga" festen hos Adam så kände jag att det var dags att säga godnatt och följde med Sigird och Jocke upp mot bussen innan jag drog vidare hemåt där jag avslutade kvällen med en film innan jag gick till sängs. :)

Oliver (till Sigrid): Men jag vet att du har köpt en dildo!
Sigrid: nej jag har faktiskt inte det.
Tim: jag har köpt två stycken! .. en till mamma och en till pappa.
Sigrid: Men hur kan du skämta om dina föräldrar på det sättet?
Tim: Men.. dom är ju inte här!

Oliver: Sigird, du är som ett vandrarhem.
Sigrid:.. ? :S
Oliver: men fattar du inte? alla "sover" på ett vandrarhem. vad gör med mer..?
Sigird: Betalar? :S

Älskade blonda fulla sigrid, vi ska inte ens prata om vad som hände på vägen ner och sen upp mot bussen. <3

varje saga har ett lyckligt slut, i verkligheten är varje slut en början på något nytt





Välkommen till min nya blogg!
Tyckte det var dags nu med tanke på att alla har en - och vem är jag att inte falla för grupptyrucket? och lite för att min bilddagbok börjar få katastrofalt långa bildtexter, så med en blogg vid sidan om kan jag nog lyckas korta ner dom en aning.
Så hur känns det? frågar jag mig själv.
Jo tack, det känns helt wonderful.
Nu ska jag in i duschen, ta det lugnt ikväll. pusshej


RSS 2.0