you had my heart

God morgon!
Hela min kropp ömmar efter gårdagens många försök till att hjula på gympa lektionen. väldigt jobbigt, och väldigt smärtsamt. Jag börjar om 50 min, bussen går om 40 min och om 30 min måste jag börja gå till bussen. Jag är iallafall uppe i tid och allting, just so you know. jag är duktig.

without a gun

Skola idag. Lika seg som alltid. Efter skolan gick man med Julia till stan där man träffade Therese och Rasmus, som köpte cigaretter till mig. Thank you :) Sedan kom Nelly och J T & R förvsann iväg, J & R för att de skulle fika och TK försvann iväg med för att träffa två andra tjejer . Så jag och Nelly gick mot McDonalds där hon köpte en glass och satt och åt på den medans vi pratade om helt random saker när killen som satt brevid oss helt plötsligt reser på sig och slänger en tjugo på bordet framför oss med orden " jag tänkte bara bjuda er på varsin glass för jag kände mig glad idag, inga konstigheter, bara glad". Han såg inte så glad ut, men snällt var det iaf, lite läskigt, men snällt. Kom upp lite bilder i mitt huvud på typ Ebenezer Scrooge (a christmas carol you know) , killen som blir hemsökt av tre jul andar och som i slutet blir helt snäll. Jag tror den här killen var som han Scrooge, och att han precis varit med om en sån där helt 180 turn around och nu ville vara snäll mot folk och göra god gärningar. Jag tackar iaf, för tack vare den här killen fick jag en helt egen (?) McFlury Lion Delux eller var den nu hette. super god! Julia och Nelly var dock väldigt djävulska och tog typ all min goda sås och de där små bitarna som är i såsen, inte snällt! ;O
För just det, Julia och Elin kom ju sen med :) haha
Hur som helst snyltate skitungarna cigg på mig, sedan tog vi bussen åt olika håll och nu sitter jag här, har gått igenom lite av mitt so arbete, ska nog avsluta det här bloggandet, laga mat och sen göra klart det innan jag hoppar i säng.
Önska mig lycka till(!) för jag haaaatar so. :)

will never come

Jag skulle till skolan idag, det är sant!
Men jag lovar, min väckarklocka rinde inte! Och iaf den gjorde det så var jag waaay för trött för att vakna av den, det är ett dåligt tecken. Så när jag vaknade vid typ elva så ville jag inte gå till skolan, även fast jag fortfarande kunde. Jag vet att mina lärare säger att det är mycket bättre att jag går till skolan om jag försover mig än att jag bara stannar hemma men det är inte sant! När jag försover mig och kommer försent så blir dom argare på mig för att jag kom till skolan än de blir om jag stannar hemma istället, iaf Karin. Wiola har blivit snällare, hon skriker inte så mycket på mig längre.. eller så kanske det bara är jag som inte träffat henne på länge? Nej så kan det inte vara. Karin är dumihuvet och Wiola är snällsnällsnäll (gämfört med hat objekt nr 1 iaf) , och låt mig säga er en sak - när Wiola inte längre är elakaste personen i världen längre då är något fel, mycket fel! Och oj, nu blev det alldeles för mycket "jag hatar mina lärare"-text här. Poängen var att jag skall försöka vakna imorgon och komma till skolan då, någon som hänger med till stan efter? Andrea vill shoppa och sola. Mest sola, så någon får hänga med mig och fixa brännan. bara 8 dagar kvar nu föresten. CIAO! <3

to make sense

Titta upp, se dig omkring. Vad ser du?
Det spelar ingen roll var du sitter, det kanske är ditt sovrum, vardagsrum eller fiket nere på hörnet.
Var du än sitter så är det din plats, det är ditt rum där du har växt upp och där du har alla dina saker, eller ditt vardagsrum med bebisbilder på dig som stolt visar upp dina första steg. Och det där fiket nere på hörnet, det är ju ditt ställe där du varje dag träffar vänner, tar en fika och bara tar det lugnt. Det är din plats. Du känner dig säker här, det är din värld.
Titta igen, för jag menar inte att du ska se dig omkring som du gör varje dag när du sätter din fot i det här rummet, se på det som om du aldrig kommer se det igen eller med en två årings nyfikna ögon. se detaljerna och tänk nu. Om tjugo år så kommer det vara en annan tjej som sitter där, precis där du sitter med precis samma problem och tro att ditt rum är hennes rum. Om tjugo år kommer det inte längre vara din värld, det kommer vara hennes värld. Det kommer vara hennes kläder i din garderob, hennes bebisbilder på vägarna och hennes kompisar som följer med in på en fika. Hon kommer ta över din värld, utan att ens veta om att du existerar - precis som du lever ditt liv där någon annan levde sitt för tjugo år sen och du har ingen aning om vem den personen är. Du har aldrig ens tänkt tanken, eller hur? Om om fem minuter kommer den här texten ha passerat genom ditt huvud och du kommer aldrig mer tänka tanken igen.
Men såsmåningom kommer du ändån gå vidare, alla går vidare. Jag gör det bara lite tidigare än alla andra, jag flyttar till stockholm.
Nu får någon annan ta över, jag har gjort mitt här.

life will smile

Jag har varit muuuy muuuy muuuuy sjuk de senaste dagarna. Jag är fortfarande sjuk, men nu måste jag bli frisk för imorgon skall jag till skolan annars får jag inte se Chris Brown, och jag ska se Chris fucking Brown! Därför måste jag bli frisk nu, känns inte som det kommer hända men jag försöker. Så, för att bota illamående, feber, halsont, snuva, yrsel, huvudvärk, hosta och öron som piper - vad gör man då? Jag har prövat att sova, att bara ligga ner och ta det lugnt. Jag har precis spenderat tre dygn i min säng utan att det har hjälpt så jag behöver en ny plan, en bättre plan! Idéer fort fort fort fort fort tack!
En cigarett kanske hjälper? Jag ska testa! pusssshej

känna din kropp emot min

SOMMARTIDER HEJHEJ!
Bästa vinterlåten? ohja

Kom precis hem, åkte in till stan runt.. åtta? hem till Becca innan vi mötte upp Nadja vid Sibylla. Efter det var det hem till Robin som gällde, korvpartey men eftersom vi är så snygga kom vi in iaf ;) haha efter ett tag började vi röra oss mot Rusta området iaf där det skulle vara fest, men fest var det ju inte förens vi kom dit. Då var det en jävla massa yr alltså - tårar, slagsmål och allmänt förökande. Träffade en massa folk som jag inte träffat på jäääätte länge, och ännu fler som man inte riktigt känt förens nu. Skulle varit hemma vid tolv. Nu är klockan tre. Pappa sover, får se vad han säger imorgon.
Nu skall jag ta och sätta på en film innan jag kryper i säng. PUSSSSHEJ
Föresten har jag typ gjort av med två ciggpaket på den här kvällen. Hur lyckas man?

breathing

Fråga. Hur kan man ha så mycket kläder att man skulle kunna drunkna i dom, men ändån inte hitta någonting alls att ha på sig?

call me the white

Jag har tråååååk.
Idag var det skolan, började tio i tio. själv vaknade man tjugo över tio, kom till skolan ungefär halv tolv - jag var dukitg och gick hela vägen dit eftersom det inte gick någon buss!
Kom till skolan 15 minuter efter so:n börjat, så det blev 45 min so ist för 60. Sen var det en timmes luch innan vi hade matte, som vi slutade efter. Efter skolan drog jag, Nadjuu och Becca till stan där vi kollade runt lite och gick från först McDonalds sedan till Max. tjockisar! ... (sedan fortsatte vi till Sibylla, men kunde inte stilla hungern ens där så då prövade vi Take Away men Becca klarade inte kryddorna så då tänkte vi att Alis skulle vara bättre, men nej för där blev Tova rädd för en Cola burk. Efter Alis prövade vi en massa små kioskar, men det var alldeles för dyrt! Och när vi kollat varenda kiosk i Visby gav vi upp! No maat är tillräckligt mättande för oss eftersom att vi är såå feta! (=  )  Men oj vilken rolig text!
Men i vilket fall som ville inte Nadja vara fet så hon gick och gymmade, Becca och Tova åkte hem and so did i.
Nu får någon hjälpa mig hitta någon slags underhållning för jag dööör!

all the lights

Nu skall jag ta ett stort steg, ett enormt steg, vääärsta klivet och jag skall ställa min första fråga till er. Och tänk nu att det här är viktigt, muuuuy viktigt, för mig, för dig och för alla så svara ffs!
Min fråga lyder;
John Bauer.
Vad säger ni? Vad vet ni? Vad tycker ni?

Mer detaljer? Stockholm. Hotel-Restaurang och  viktigast av allt - det ligger inte på gotland!

HJÄLP MIG!

hard to find

What you all been waiting for, spanien-bilderna!


Bror
Väntar på flyget till La Coruña från Arlanda, och jag som tyckte att den väntan var lång!


Framme i Ferrol, nyår och familje yr


middag, hahah kolla Danni!


Ännu mera familje yr


Syskon kärlek!


Angela


Andrea


Angela och Andrea


Åter igen och jag ursäktar för mitt otroligt vackra och nyktra utseende
Gott nytt år!



pappa är turist!


Pappa visar på hur idiotisk han är som inte älskar farbror's tröja!  -  jag tycker dock att själva tröjan har mest rätt!


Farfar är tuffff!


hahah våldtagen!


Jesper och Coral


The beach


Vääääärme <3


Alla älskar George! <3



one'80

Igår var första dagen i skolan för mig. Träffade alla mina babes som jag inte träffat på år och dar. Det sjuka är att alla mina lärare vet om vad som hände i madrid och att vi haft inbrott, när jag frågade Bosse om det så svarade han att nej det var inte pga att farmor gått runt till alla och klagat, nej dom hade tydligen haft något konferans möte eller något sånt där de sagt det. helt sjukt. Den enda som inte visste var min gympa lärare, och hon tyckte inte om min ursäkt till varför jag inte hade med mig gympakläder, taskigt tycker jag! Lite sympati borde man väl få? Tydligen inte, snyft. Efter skolan hjälpte älsklings Nadjuu mig att fixa cigg genom att höra av sig till Fredrik åt mig, bara för jag inte har någon mobil. Efter det var avklarat följde jag med henne hem och satt och pratade en stund innan jag begav mig hemmåt och gissa vad? jo, jag fick min resväska! Wiiiho, äntligen lite kläder för fan! jag trodde jag skulle avlida och dö helt skabbig och utan resväska, men helt otroligt så klarade jag mig faktiskt!
Wow, nu hittade jag bilderna ifrån spanien. Skall nog ladda upp dem. Hold on a minute, pussss

can kiss away

Det är sjukt hur noll tidsuppfattning jag har. Det kan bero på att ända sen jag kom hem har jag varit helt noll i huvudet, inte tänk samma tankar som innan jag åkte. Eller så kan det bero på att jag inte har någon mobil eller något, så jag har alltså ingen klocka eller telefon eller något. Det finns alltså inget sätt att få tag i mig heller. Konstigt nog så klarar jag mig, jag har inte bryt mig något alls om att jag inte har någon mobil alls faktiskt, förutom när jag var i spanien och när jag precis kom hem och allt bara hände.
Igår behövde jag inte gå till skolan, jag var istället med syster.
Eve-Syster-Nummer 1. Den första jag tänkte på när jag kom hem, den enda jag inte kunde slippa tänka på och som jag det första jag gjorde när jag kom hem åkte hem till och som fick mig stadig igen, stabil och back to normal. Så om någon försöker säga till mig att hon inte är min syster, om någon ens andas något om att vi inte är syskon på riktigt då..då..då..är ni dumma! Nej men ni skulle inte våga, bara en syster kan göra så där, bara min syster kan få mig att glömma helt vad som precis hänt och få mig att känna att allt är precis som de brukar vara. Bara min syster.
Hur som helst, var jag inte i skolan idag heller. Imorgon ska jag försöka orka, mest för att jag saknar alla. Men igentligen så orkar jag inte med folk for the moment, jag vill mest bara röka. Jag är rök sugen. Behöver nikotin.
Nu börjar eve bli jobbig. Jag är inte konstig, jag är inte sur på dig och jag är inte hög! Okej? GODNATT!

crash and burn

Min historia börjar förra torsdagen, jag vaknade tidigt, shoppade sjukt mycket och när kvällen väl kom struntade jag i att gå och lägga mig även fast jag var jätte trött, för jag tänkte framåt. Jag visste att jag aldrig skulle klara av att gå upp klockan fyra på morgonen, no way. När vi klockan halv 6 satt i bilen på vag till flyget var jag redan då helt slut. Vi kom till flygplatsen och lyckades ta flyget från La Coruña till Madrid, woho liksom. Väldigt guppig resa, och den sjukt läskiga landningen trodde jag skulle vara the story of the tripp. Så var inte fallet. Vi kom av planet,  leta reda på Gate 54, sitta, väna, försenat. 30 minuter efter bordings tiden fick vi iallafall gå på, vilket vi gjorde, satte oss ner gjorde vi också.. i kanske femton minuter innan någon kvinna förklarar i högtalaren att de 1½ decimeter snö det var ute var något de kallade för naturkatastrof och att hela flygplatsen var stängd tills vidare, var snälla lämna planet lungt och stilla, glöm inte erat handbage och håll er i närheten för ytterligare information. So we did, men ingen information kom.
Ungefär sju timmar skulle jag gissa på att vi väntade där innan någon snäll svensk kom och förklarade att de hört rykten om att vi skulle gå neråt, hämta ut vårat bagage och sedan ga till IBERIA's service disk för att få ett hotelrum. Vi gick ner, belt 7 sa dem. Vi väntade och väntade men inga väskor kom, ojhoppsan där bytte dom till belt 6 på informations tavlan, men tänk om det inte stämmer? då kommer vi inte tillbaka in sen, för belt 6 ligger utanför ju! Fåga i disken, nej belt 8 är det. Jaha, men vafan kan ni bestämma er? Tydligen inte för inte en enda väska kom rullande på Belt 8. Frågar igen, nej nu är det tydligen belt 6. Okej, då kör vi på det. Trängsel, skrik, men inget bagage. Och helt plötsligt är flygplatsen inte längre stäng för inkomande plan, bara utgående. Vi började sakta se ett mönster byggas upp allihopa, de som kom med de nya planen fick sina väskor men vi som väntat sen tidig morgon och inte hade någon stans att ta vagen fick snällt vänta. Nio timmar tror jag på ett ungefär att vi väntade där nere innan en annan helt random svensk sa till killen som sa till Jenny som sa till oss att våra väskor inte skulle komma, att vi skulle gå upp och och fixa ny biljett och hotelrum, väskorna skulle vi få imorgon sa dem. Uppe var det kaos. Någon som varit på Madrids flygplats?
Den är stor, fett stor. Tänk er att kön vi var tvungna att ställa oss i för att få biljetterna gick runt hela flygplatsen. Klockan nio på kvällen ställde vi oss i den kön, lite efter klockan tolv på förmiddagen dagen efter var vi framme. 16 timmar. Det var kaos, iberia's personal vågade inte gå ut bland oss resenärer (med all rätt, vi alla ville döda dom), folk sprang runt och kastade med sina resväskor, medans någon äcklig ryss blev förbannad då han inte fick gå igenom kön eftersom han var som han sa en jääääätte känd person. Folk låg och sov lite här och var, jag fick någon stunds sömn här och där på våra resväskor som vi stapplat upp på en bagage-vagn. inte jätte skönt kanske, men just då var det himmelriket. Efter de där 16 timmarna i kön så fick vi allafall nya biljetter, först Madrid-budapest eller något sånt och sen budapest-köpenhamn , köpenhamn-stockholm, stockholm-visby. Wiho tänkte vi. Men sån tur kunde vi ju inte ha för när det är dags att åka blir budapest planet försenat med typ fem timmar helt plötsligt, och då hinner vi ju inte med planet till köpenhamn och då blir ju allt fuckat så jaha då får vi gå och fixa ny biljett. Ännu mera kö, och efter typ en och en halv timme kö så tar det ännu en timme innan de lyckats få en ny biljett, nu skall vi istället åka söndagmorgon, direkt flyg till stockholm. Jag har vid det här laget lärt mig att inte hoppa av glädje än. Vi lyckas också på något sätt få ett hotelrum, dit vi fick åka och sova kanske fem timmar innan det var dags och gå upp och åka med planet som var en aning försenat men det lyfte iaf.
När vi landar i stockholm sitter alla och klappar händerna och skriker. Äntligen sverige förfan, inga fler läskiga spanjorer.
Lyckan är kort, för snart upptäcker vi att vårat bagage inte kom med planet.. igen! förbannad och trött var jag. Och efter att farmor berättat för alla som ville höra på arlanda om hennes heeeemska upplevelse så kunde vi äntligen gå på flyget och åka hem till gotland.
Visst, jag hade spenderat 37 timmer på en flygplats i Madrid, sovit ungefär 6-7 timmar sammanlagt på 4 dagar, och ätit knappt något alls på flera dagar, och sure jag hade inte ens någon aning om vart i världen min resväska med alla mina kläder var men jag var äntligen hemma!
Vad skulle mer skulle nu kunna hända för att göra saken värre, tror ni? Någon idé alls? Jag har svaret.
Inbrott. Att man kommer hem efter att ha varit fast på en flygplats i Madrid i tre dagar till en lägenhet som blivit rånad. Det är det värsta som kan hända.
Mitt smink, mina smycken, kläder, dvd, pengar, nycklar och ja, allt är borta!
När jag får reda på vem det är, så svär jag på gud, du är död.

under all the lies

Jag larde mig precis en sak.
Titta aldrig bakot, tank inte och minns inte det som hant. For fem minuter sen var jag den lyckligaste manniskan pa jorden, nastan iaf. jag var glad. jag tankte framat. Sen borjade jag tanka pa det som varit, hur allt brukade vara och hur mycket allt forandras pa noll tid. angest. jag saknar det som varit samtidigt som jag angrar mycket av det. Det finns helt enkelt saker som man inte kan fortranga, hur mycket man an forsoker. Stora fragor kommer upp i mitt huvud. Fragor som jag forut bara ryckt pa axlarna at kanns nu mycket tyngre. viktigare pa nagot satt. Det ar inte ens en manad kvar tills jag fyller 16. Fattar ni hur snabbt tiden gar? jag hinner inte med, far inte chans att stanna, pausa och halla kvar. for tva ar sen skulle jag precis borja var terminen i 7:an. Nar man gick i 7:an - da var man stor. Och 9:an? den var laaangt borta, ingen anledning att tanka pa den. Gissa vad, nu ska jag precis borja var terminen i 9:an och jag kanner mig varken stor eller liten. Jag kanner mig radd. Om tva ar ar jag 18 ar. om precis lika lang tid framat som det ar bakot till var terminen i 7:an sa fyller jag 18. det ar inte lang tid. jag hinner inte med. jag maste stanna. ta tillbaka 07. jag vill ha tillbka 07, da var allt latt. ganska sa latt iaf. Och om ni inte kan ge mig '07 sa ge mig '98. da var jag 5 ar och livet var latt. jag hade en pappa som gjorde varldens godaste tartor, varldens basta mamma och min bror var min basta van. ge mig 1998. da var jag lycklig.
Ta mig inte fel, jag ar lycklig nu med. Det gar bara lite snabbt.
Poang? Jag vet inte riktigt. Kolla inte bakot, for da minns man allt det som varit och man inte kan ta tillbaka.
Se inte framat heller for framtiden ar laskig, framtiden ar for vuxna personer, inte for mig.
Bara lev nu och tank inte alls sa kommer allt ga jatte bra. Helt fantastiskt bra.
Frolat for den har texten, det blir latt sa ibland. Ga och lagg er nu, jag ar forvirrande.

they would understand

Just give it up, it's over.

dirty rich

Idag var det som sagt shoppish. Blev inte lika mycket som planerat men imorgon blir det mera. Me love. Seriost, nu nar det ar rea har ar det svart, valdigt svart att hitta ett par jeans over 300 kr. En troja kostar kanske 50 kr max med vissa undantag. helt galet, allt ar kaos och ni skall bara se hur affarerna ser ut. Klader all over the place, people are like crasy. Och vad mer? jo, dom har typ sin julrea i tva manader, vad far vi pa gotland? en vecka typ. Oppet tider? fran 10.00-22.00 men en break mellan typ 1-2 till ungefar halv fem, halv sex. me like.
Kande nu mest att jag ville skriva nagot, lurade ju ivag pappa fran datan en stund genom att snallt beratta att Los Simpsons visades pa kanal 8, han skuttade lydigt ut till soffan for att upptacka att vad jag utelamnat var att det bara visades pa spanska. muahahah!
Nu later det iaf som valdigt mycket stoj fran koket. Kanske Coral kommit over nu med? Tror jag skall ga ut och kolla vad som hander istallet for att sitta har och do. Ha det sa kul i skolan imorgon medans jag ar ute och shoppar garnet! spanska-pussar&Swedish-hugs

word of the street

Jag ar uppe. Sov ungefar fem timmar inatt. jag ar helt slut. Nu skall jag ivag och shoppa, sa fort pappa fixar mina pengar. Och antligen en hel dag utan varken farmor, farfar, pappa eller bror. antligen, antligen, antligen! Onska mig lycka till for nu kommer min garderob utokas drastiskt. miss ya. pussshej

the day


" - I would rather have had one breath of her hair,
one kiss of her mouth, one touch of her hand
than an eternity without it. One. "




Omgaaaaaaah! Jag ar helt kaaaar. Lyssna pa den har laten och ni fattar varfor. Visst, killen ar skitful men hor hans rost!

Tyler Ward - Cover pa Oasis Wonderwall









make the best

Hallá?
Varfor fortsatter alla sina liv? Varfor stannar inte varlden upp? Varfor har alla kul utan mig? Tiden skall ju sta still. Jag ar i spanien, ni ar hemma. Sa stanna hemma, ga inte ut, lamna inte huset och ha inte kul! Nar jag ser alla era bilder, och alla era.. allt! Da saknar jag ju bara er annu mer fattar ni val? Och sluta ga och kara ner er i varandra! Jag hanger ju inte med, jag vill inte missa allting sa sluta. Sluta nu! :(



Jag saknar ALLA! Hoppa pa ett flygplan och kom hit nu pa en gang, jag klarar mig inte tills pa fredag!

closer to the heart

Spanien.
Jag langtar hem sa sjukt mycket, men jag klarar mig.
Jag saknar normala personer i min egen alder som pratar svenska. Ingen, absolut ingen i spanien kan prata spanska. Hello och bye ar ungefar vad de kan och engelska for dom ar som turkiska ar for mig! Inte for att det ar jatte hemskt har, men alla pussar ar lite for mycket for mig. Speciellt nar jag inte far valja sjalv vem som pussar mig. Och om en till spanjor borjar forklara for Coral hur otroligt vacker jag ar pa ett sprak jag inte fattar samtidigt som alla star och ler menande mot mig sa kommer jag skjuta mig sjalv! Okej, det dar lat lite.. ehm, ja konstigt men whatever. Man kan faktiskt fa nog av komplimanger, trust me. Spanjorer ar laskiga.
Idag ar det iallafall Kings day. Engelska namnet, spanska har jag fortfarande IG i sa forvanta er inget. Svenska skulle val vara Kungarnas dag antar jag. Spanjorernas andra julafton. Fick en del gulliga paket. Farmor och farfar fick en spabehandling och ar fortfarande ivag pa den. Jag vantar pa att Jesper och Coral ska komma over sa vi kan gora nagot, men har redan hunnit se tva filmer i vantan pa dom sa jag tvivlar pa att de kommer komma. Allt ar andan stangt idag sa finns nog inte sa mycket och gora i vilket fall som.
About the Nikotin sa far jag tillfalle att roka en, max tva cigaretter per dag. Igar rokte jag inte alls. Men jag ar listig, sitter hela tiden och forsoker rakna ut nar jag kan roka igen. Hade hela natt cigg grejen fixad i borjan nar jag gick ut och sov pa soffan for att som jag sa "pappa snarkade for mycket" vilket ju var sant for han gjorde det. och da kunde jag hur latt som helst ga ut och roka pa deras terass men nu har pappa kommit pa att han far rygg problem av sin sang och maste sova pa soffan istallet. Tjuv! jag tror han gor det for att kunna se pa tv. Och min andra fungerande "hej jag gar ut for att kolla runt/ta lite kort en stund"-idé satte farmor stopp for efter att jag hade fatt lov av pappa att ga ut och varit borta i tio minuter och kommer hem till en farmor som kramar och pussar mig med tarar i ogenen for att hon varit saaaaa orolig for mig. jag menar, kom igen? Nu vill hon iallafall inte att jag ska ga ut sjalv mer, maste ta med nagon annan sager hon. pappa tycker hon ar lojlig, jag tycker hon ar lojlig, alla tycker hon ar lojlig men tror du hon bryr sig? nej. Okej, nu borjar jag lata som en bortskamd snor unge som inte har kul alls. Men det har jag faktiskt, jag bara gillar och klaga och eftersom jag inte kan gora det lika mycket har i spanien som hemma eftersom jag maste spela nice girl har sa far ni hora pa det istallet. sanningen ar att jag faktiskt har ganska kul har. imorgon ska jag shoppa, a lot! Det ar ju rea for fan ;) Ahhh lycklig!
Nu ska jag lata er vara, jag saknar er so fucking much, glom mig inte for jag ar snart hemma igen! Pussshej

she is

Jag ar framme nu. Spanien.
Mina linser skaver, jag fick inga nyars raketer och vara vaskor kom inte med varat plan. wiho!
Tur for mig var att jag hade min klanning, smink och klackskor i mitt handbage sa jag sag inte helt fuckad ut iallafall, aven fast jag inte fick tid att sminka mig forens typ halv tva pa natten. Faktum ar att aven fast jag inte hade smink pa mig var jag absolut snyggast dar. maha, helt ego. nej men jag maste muntra upp mig sjalv for alla min vanner hade roligare an mig igar kvall och jag ar fast i en lagenhet i spanien och allt jag kan tanka pa ar nikotin. Ni vet vad som ar varst? Nar man har en cigaret i handen men inte kan roka den. Pa tva dagar har jag rokt en cigarett. Det var igar natt nar alla lag och sov. Jag var ocksa javligt trott men jag lag och vantade tills alla somnat sen smog jag ut och rokte. ahh, jag vill ha natt igen!
Jag saknar alla sa sjukt mycket, langtar tills jag ar hemma igen! pussss och forlat for min jobbiga text utan à ã och õ.

RSS 2.0