when i fall

Totalt meingslöst och jätte tråkigt, men jag märkte precis att pappa låst in sig på toan så att jag inte kommer åt att fixa mig för sängen, soo here goes ;

Ditt äldsta hångel? Jag har absolut ingen aning.
Vad tycker du om kärlek? Vad finns det att tycka?
När kramade du någon sist? Nyss
Saknar du någon speciell person? Kanske det
Har du svårt för att bli kär? Ja 
När kysste/hånglade du med någon sist? the day before yesterday
Ångrar du det? Inte än
Är du singel? Självklart
När fick du senast en komplimang? I get them all the time, men senast? måste väl varit för någon timme sen hemma hos Alex, Peder är ganska generös med komplimanger.
Har du hånglat med någon av samma kön? har du sett mig full?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Men ja
Hånglat med nån riktigt ful? tyvärr
Hånglat med fler än 50 pers? host host
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? HAHA?
Gjort något riktigt dumt? Vem har inte?
Gjort något du verkligen ångrar? Åter igen, vem har inte?
Varit nykter på nyårsafton? Hallå, det har alla?
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nåt olagligt? ja
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? inte seriöst
Skämts över dina föräldrar? men ja
Skämts över dig själv? Har hänt
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja.
Tar du droger? Nej, gör du?
Dricker du? Bara på helger
Vilka kläder sover du i? Trosor
Varit kär? Tyvärr
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej
Är du ensam nu? yyes
Vill du gifta dig? i framtiden kanske
Vill du ha barn? samma svar här

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag?
Såg dig gråta? Ingen aning
Fick dig att gråta? medvetet?
Du delade en cigg med? Syster
Du gick på bio med? Becca och Tova
Skällde på dig? Jag vet inte, men skulle gissat på typ Karin eller Wiola.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? På kinden
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

exboy friends

Efter syster kommit hem satt vi och chillade ett tag, hon hjälpte mig min ciggaret abstinens och sedan kom hon på att hon bestämmt att hon skulle träffa Jossa så jag drog hem till Alex ist där jag sedan spenderade hela kvällen med honom tittandes på Dirty Sexy Money. Det var mys :)
Nu är jag helt död och skall nog ta och hoppa i säng. Skulle vara skönt om man fick iallafall lite extra sömn någon natt.
Imorgon har vi Engelska prov också, jag har inte pluggat något till det, och jag orkar inte göra det heller. Men jag tror iallafall att det kommer gå ganska så bra, jag hoppas iallafall. Skriver mer imorgon, pusss!

wakes me

Har varit en väldigt chill dag, en timmes mentorstid innan vi åkte till fornsalen, hade två timmars håla och sen bio på Roxy. Efter bion gick jag, Tova och Rebecca runt på stan och kollade lite. Köpte hårsprej och puder. Vid fyra dissade de små skitungarna mig och jag yrade istället runt med Jesper, Ramus, Caspar, och Tom på stan en stund.
Nu sitter jag hemma hos Eve och väntar på att hon ska komma hem så att jag hinner träffa henne en stund.
Får se vad som händer sen, måste iaf fixa cigg. Nu ska jag kolla lite på tv i min väntan. puss!

nothing else matters


Jag är kär.





Fick VG+ på min Nationella i engslska - uppsatsen. Det har alltså gått ganska så bra för mig under hela nationella i engelska. Kan därför helt ärligt säga att ifall inte Birger höjer mitt betyg så kommer jag bli jäävligt förbannad, med tanke på att jag verkligen förtjännat minst ett VG, men ändån jävligt mycket mer. Att han sänkte mig från början var inte helt okej, men skit samma. För utom skolan har dagen spenderats ute i Roma med bönder. Sigrid tyckte jag skulle komma ut. Vid kvart i åtta sa Sigrid att min buss hem gick, inte helt sant då sista bussen hem gick vid halv sju. Lögnare där liksom. Okej, nej det var hennes pappas fel. I vilket fall fick jag damp och kände mig väldigt utsatt där bland alla bönder och inte kunde ta mig hem. Efter väldigt lång tid gick iallafall mamma med på att hämta mig, TACK!. Och jag var hemma runt halv tio. Tack vare detta så fick jag heller inga ciggaretter eftersom affärerna var stängda. BAJS.
Nu håller jag på och dööö! Men jag kanske borde börja vänja mig, med tanke på att jag ska sluta.. eller hur?
Nu skall jag iallfall ta och hoppa i säng, helt slut är jag! Pusss på er

beutiful lie

Först och främst. Herregud. The fat face say what? och omg, Miss E is back.

Dagen har varit väldigt lugn, precis så som söndagar brukar vara.
Sigrid väckte mig vid kanske nio och sa att hennes mamma var där för att hämta upp henne och så försvann hon innan jag ens öppnat ögonen, sov vidare fram tills klockan var kanske tre då jag steg upp, satte på en film och bara dega. Någon timme senare snackade jag med Nelly och vi bestämmde oss för att mötas upp på stan och sola lite, sgat och gjort så gjorde vi det. Fick tillochmed lite färg :) Efter det så gick vi och åt lite och pratade en massa om lite allt möjligt innan vi fösvann iväg åt olika håll, men hemmåt båda två. Hann bara in för att lämna min väska innan jag var på väg ut igen för att träffa Andreas en stund. Det var mys. Nu sitter jag och pratar med syster på msn, skall nog snart ta och hoppa i säng. CIAO

my wildest dreams

Kom precis hem. En kväll som såg ut att bli helt meningslös lyckades på något sätt bli en av de roligaste på grymt länge!
Jag och Sigrid tog det lugnt hemma hos mig hela dagen fram tills klockan var kanske nio då vi drog ut och mötte upp Nikki, Erik, Dennis, Andreas och någon. Lite så där halv gulligt olaga intrång hos någon innan vi drog till kollektivet eller något sånt där det var, och trust me, världens fest. En hel del lite sådär halvskumma personer men vi har vant oss nu, så vi kör på ett myyys! Festen är fortfarande på gång för fullt där, men kändes som det började bli lite för mycket av vissa grejer så vi gick, men nu funderar jag allvarligt på om vi ska tillbaka för helt seriöst så hade festen bara börjat, och när vi gick var den starkt på G uppåt. Jag vill ha meeeer. Ska prata med Sigrid om det nu. PUSSSS!

my baby shot me down

Hot                                                     Not
Melon tuggumin                             Needy guys
Kollektivet                                        rökning
Mr C                                                 Techno

in the end it was you

Kom hem för en liten stund sen. Har varit först hos Manne med lite folk på förkrök innan vi drog hem till Robin där den riktiga festen skulle vara. Inte sådär jätte mycket drag kanske men ja iallafall. Har varit en ganska trevlig kväll, nu har jag och Sigrid laddat upp med popcorn och juice och ska sätta igång vårat film maraton, det blir mys!
Hoppas ni haft en trevlig kväll, CIAO!

hello my friend

Hot                                                                Not
None smoking                                           Vinter&Snö
Erik Hassle                                                Lady GaGa
Vår                                                           McDonalds


don't have to call

Jag mådde inte sådär hemskt bra imorse så istället för att gå till skolan stannade jag hemma och har haft en hel film dag då jag bara legat i min säng, utan att röra mig ens en milimeter och bara kurerat mig med alla möjliga sorters filmer ur alla genrer som finns. Hunnit fundera en hel del också, och kommit fram till vissa saker. Det måste bli en del förändringar, och nummer ett på min lista är - Sluta röka. Jag kan se att ni alla är väldigt förvånade, och tvivlande. Men jag ska verkligen försöka nu.
Imorgon blir det skola igen, det är skolan som är värst då jag alltid blir som mest sugen när jag sitter på tex en engelska lektion. Men, nu ska jag klara det här. Fast självklart så slutar man inte bara helt sådär utan jag måste börja skära ner först, okej? bra. Alla hjälper mig.
( Men.. med att hjälpa menar jag att ifall jag börjar tigga på mina bara knän om en cigarett så ger ni mig en! okej? )
puss på er!

summer feeling


Jag saknar sommaren 2008.

young girls heart

Nationella i engelska idag. Gick väl lite sådär tror jag, men äh, godkänt är det ju ingen tvekam om att jag får - det får alla. Men just på det här skulle det kännas lite bättre med lite högre betyg liksom. menmen inget man kan göra åt det, vi får helt enkelt vänta och se hur det gick.
Efter nationella så hade vi vanlig engelska lektion. Eller vanlig och vanlig.. Skulle dela upp oss i grupper och köra någon liten typ pjäs på engelska. Jag var tonåringen som kvällen innan kommit hem way för sent, jonathan var min farfar, Max min pappa, Becca min lilla syster som såg upp till mig och Anneth min stora syster som fjäskade lite för mycket för M & J.
Förutom att Jonathan typ var en liten incest pedofil som raggade på sitt barnbarn Anneth var han också barnmisshandlare och drog ner mig på bordet och spankade mig inför hela klassen, MUMS. Kan ju säga att hela skiten blev liiite väldsam och att jag var offret.
Resten av dagen har jag varit hemma och tagit det lugnt, mår inte sådär jätte bra. Kan inte riktigt förklara men det är skit samma,
det går säkert över om jag får lite sömn.
Igår var vi lediga och jag spenderade dagen sovandes innan jag runt sju drog hem til syster där vi myste resten av kvällen.
Nu skall jag tvätta håret, ta en alvedon och sen krypa i säng med en kopp te eller något. Godnatt!

could be the one

Kom precis hem från bion där jag Becca och Tova var och såg Män som hatar kvinnor. Jag måste säga, att för att vara en svensk film så var den faktiskt helt okej, tillochmed ganska så bra. Lite sådär halvskum som svenska filmer brukar vara men som sagt helt okej. Någonstans i början på slutet när allt är som mest spännande sitter Tova helt seriöst och håller för ögonen och när sen en skugga går förbi på bioduken börjar hon skrika som en gris mitt inne på bion. herregud! Min lilla fega gris. hahaha
För övrigt har dagen spenderats hemma hos Alex med först honom och Sigrid, sen bara med honom innan Felix kom och tog Sigrids plats.
Tror inte jag har skrivit om helgen heller så jag kan ju skriva lite snabbt och säga att i Fredags var vi på en massa ställen korta stunder innan vi drog hem till Kraft där det var fest, inte sådär jätte kul men det är väl vad man gör det till och jag var nog inte direkt på humör då jag visste att jag skulle upp tidigt dagen efter. För att avsluta fredagen kan man ju säga att det slutade med att polisen kom dit och folk sprang runt som galna inne i skogen och försökte att inte bli tagna.
På lördagen tog jag och syster båten upp till sthlm där vi shoppade galet, eller ja okej, jag mest då syster hade lite ont om cashflow. Vi var och åt jätte god mat på en thai restaurang Eve kände till och sen var vi också och hälsade på truls någon timme på hans jobb. det var trevligt.
Vid fem över åtta tog vi båten tillbaka till bääland och hem till Eve där vi slocknade ganska så fort av utmattning.
Allt som allt var det en trevlig helg.
Nu ska jag, eftersom vi är lediga imorgon, sätta på en film och mysa till den resten av kvällen. sov gott!

like you say you do


sunshine story in the pouring rain

"Jag är glad att det regnar. Det är rätt, och allt annat hade varit fel. Nu är det som om gud gråter - precis som jag."

Jag ångrar ingenting. Det var länge sen nu, men det var mitt val. Ett misstag, men misstaget ligger ändån på mig. Jag har absolut ingenting att säga mer om det här, och när någon frågar varför vet jag aldrig vad jag ska svara. Jag vet inte varför jag gjorde det. Jag var inne i en period då jag mådde dåligt och jag trodde att genom att förstöra allt jag bygt upp och såra mig själv skulle jag må bättre på något sätt. Som om smärtan från en sak kunde ta bort smärtan från en annan mycket djupare smärta. Ungefär som dom som skär sig gör, fast på ett mindre emo sätt. Nu är det iallafall gjort och borde vara bortglömt för länge sen, men jag har nog aldrig kunnat släppa det och gå vidare. Men nu har jag fått ur mig det här, sagt det jag ville och jag kan börja bygga upp på nytt och aldrig mer bli påmind om det här. Det var ett misstag för länge sen men jag har lärt mig nu att aldrig ångra någonting.

times i hate you

drama drama drama.
Sigrid, Maja och Becca är här.
Snart tar vi bussen hem till kraft och sen vid tolv drar jag vidare till Syster.
just so you know.
pusshej

nothing is real until it's gone

Klockan är tio över sex. Kom hem någon gång efter tre och ända sen dess har jag städat och städat. Hela köket är rent, ovanligt rent och antagligen renare än någonsin. Nu ska jag bara städa lite inne på toan och kanske mitt rum också, men innan jag gör det ska jag nog ta en dusch.
Imorgon tar jag och syster morgon båten till sthlm där jag ska hitta en skinjacka och shoppa så inutihelvete. Fem över sju går den. Har ingen aning om hur jag ska komma upp med tanke på att nu är kvällen planerad som så att några av mina tjejer ska komma hit och vi ska förfesta lite innan dom (och kanske jag) drar vidare någon annanstans. Vart någon annanstans är har jag ingen aning om. Men klockan tolv ska jag iaf vara hemma hos syster och vi ska mysa fram tills dess att jag somnar.
Nu tror jag det är dags att fortsätta. ta det lugnt ikväll! Pusshej

dude looks like a lady

Kom hem för kanske femton minuter sen. Har varit och åkt skridskor med klassen, haha, kan ju bara säga att jag suger på att åka iaf! Men, duktig som jag är ramlade jag inte en enda gång! ;) Muahaha
Nu har vi iaf lunch och jag tänkte att jag kunde åka hem, duscha och äta lite innan vi börjar med bad vid fem över tolv. Kan dock inte vara med på badet i vilket fall som helst pga min piercing. men men . Nu hoppar jag in i duschen, pusshej!

utan din luft i mina lungor

Rättegång. Vi vann ju målet såklart, inte direkt överraskad. Fick 5000 kr i skadestånd. Wiho! Nu får jag min skinnjacka trots allt ju!
Hela skiten var över lite efter tio, då drog jag hem och chillade lite ända fram tills Sigrid kom hem till mig runt halv tolv :) Vi drog ner på stan och hon köpte lite smink och en ny sjal. One step closer to mormor-stilen ;) haha
Sen drog vi runt lite överallt i innerstan och tog ganska så många roliga bilder. Orkar inte lägga upp alla nu, så vi tar det imorgon istället. När klockan var lite innan tre iaf så drog vi två hem till Alex där vi sen satt och myste tills klockan var lite efter fem och jag då istället drog hemmåt Eve. Vi pratade en massa och bara tog det lugnt, köpte även snabb mat, godis, läsk och choklad brownies på konsum och satte på en film. Det var mys :) Nu har vi iaf bokat båtbiljetter till sthlm så nu är det helt säkert att vi åker upp också. Vid fem över nio tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Håller på och bränner över lite filmer på skivor så att jag kan sätta på en film nu innan jag kryper i säng. Måste hitta ett par skridskor till imorgon med. Aj hu, nu har jag mycket att göra. Ska se om jag hinner tvätta håret med, annars blir det bara en snabb dusch. Ta det lugnt ikväll allihopa! Godnatt!

den som blev kvar

Varit med älsklings syster idag. Vi myste och pratade mest en massa och kollade runt på datan. Inte helt säkert att vi åker till sthlm i helgen trots allt, helt upp till Eve nu.
Imorgon har jag rättegång föresten, åh verkligen jätte kul! Not. Men innan ni börjar få för er en massa saker så vill jag bara säga att det inte är jag som har gjort något. Im a good girl you know.
Nu skall jag nog hoppa in i duschen och sen sova, känner mig helt slut, och skulle vara ganska skönt och komma dit imorgon utvilad istället för att sitta där helt död. godnatt!


Waaaaaaay back

you make me sick

Vem fan tror du att du är egentligen? helt seriöst. vem faan tror du att du är? let me tell you. du är ingen.
För två veckor sen var du sneppet högre än ingen, men det var bara för att du hade henne. Du gav upp henne för att du tror att du fortfarande kommer vara någon utan henne. Men glöm det gubben, du är inte ett skit. Du har glömt vem du var innan du träffade henne, en äcklig liten nobody som kallades bög. Kan du gissa varför du kallades för det? jo just för att du är det. Ingenting har förändrats, du är fortfarande den lilla äckliga nollan som ingen tycker om, och jag tror det är dags för dig att börja minnas. Enda anledningen till att ni blev tillsammans från första början var för att hon tyckte synd om dig din äckliga lilla manshora. Jag kommer ihåg för jag var med vart enda jävla steg i början. Att hon sedan inte gjorde slut med dig var ju bara för att du hotade med att ta livet av dig ifall hon gjorde det och till skillnad från vissa så har hon ett hjärta. Du är äcklig. Tror att du kan komma här nu och tycka synd om dig själv, "buhu, varför älskar ingen mig?" well, tuff luck. Inte mitt problem gubben, men vet du vad som är det? du är. Att du inte bara kan släppa taget om det du själv gett upp och  gå vidare utan att försöka tracka ner på henne för att själv må bättre. Jag kan ge dig en heads up, det kommer inte hjälpa ett skit. Faktum är, att det kommer få dig att må jävligt mycket sämre. Trust me, jag behöver inte ens röra vid dig med en tång för att göra ditt liv till ett större helvete än det redan är. Jag tvekar inte för den som betyder mest för mig har du precis behandlat på det äckligaste och mest avskyvärda sättet jag kan tänka mig. Och att jag aldrig tyckt om dig gör ju bara saken enklare. Du är en äcklig liten fitta som precis tog ett kliv way out of his zone. Och nu säger jag åt dig att ta det där steget tillbaka igen för du äcklar mig såinutihelvete din lilla äckliga bög.

moving on


HAHAHAHAHAHA <3

starting over

Sitter i skolan, spanska. Har absolut ingen aning om vad det är vi ska göra, ungefär som vanligt alltså
Är helt slut, sov på fysiken men tror inte den sömnen hjälpte. Var iaf nere hos farmor och tiggde till mig lite pengar så att jag iaf kunde köpa macka och oboy. mums! Och faaan.. nu tror jag att jag missade vår genomgång. great! Äh, vi får se hur jag klarar den här lektionen. Somnar antagligen på tangentbordet och går runt med fula märken i mitt face resten och dagen, men vi får hoppas att jag håller mig vaken. Simma lugnt!

keep me moving on

Kom nyss hem. Har varit med nelly hela dagen, det har varit rätt chill. Åkte och åt lite mat på max och sen hem till henne och chillat framför tv:n till en hel skum film. "Den som talar, den försvinner." den där repliken har fastnat alltså, helt creepy röst också. men äh, svenska filmer ni vet. dom är skumma. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, en del av mig säger åt mig att ta fram mina so bäcker och plugga inför so provet imorgon, medans den andra delen säger åt mig att hallå? du är helt slut körd, skit i provet det kommer ändån gå åt helvete, gör något kul! Jag tror jag ska sätta på twilight och somna till den, jag har blivit helt fast alltså, jag fattar inte varför men filmen har iaf fastnat och hela dagen har jag gått runt i något Edward Cullen abstinens stadium. Det här går ju bara inte, så jag tror jag måste sätta på filmen bara därför att och försöka komma över detta dilemma.
Föresten så fick jag VG+ på mitt muntliga nationella i engelska och 1 poäng ifrån MVG på hörförståelsen och det skrivtliga nationella i engelska. jag är bäst!
Nu blir det twilight, kalla mig gay, pusshej!

desire

"Strong attraction - the feeling that accompanies an unsatisfied state.
someone or something wished for"

people that are meant to be together always find their way in the end

Fredagen började hemma hos mig med lite förkrök tillsammans med Sigrid, Ida och senare även Becca och Tova. Vid nio tog  vi bussen ut till Follingbo där det var bygdegårdsfest. Helt sjukt fullt med folk på bussen och ännu fler i bygdegården. Kanske blev lite för mycket dricka och kärleksförklaringar, men alldeles lagom mycket dans och allämnt yr. Senare tog vi bussen in till stan, stapplade tydligen in hos Robin, den delen är inte sådär jätte tydlig så jag kan tyvärr inte säga så mycket om den stunden vi var där, men vi kom iaf på något sätt hem till Alex sen. Däckade i hans säng och vaknade dagen efter och mådde inte helt bra. Vi satt hemma där hos honom och tog det lugnt fram tills klockan var halv tre kanske och jag började röra mig hemmåt Eve. Satt där och pratade ett tag innan hon sminkade mig lite, jag bytte om och fräshade till mig lite innan jag gick hem till Farmor och åt födelsedagsmiddag eftersom hon fyllde år i Torsdags. Vid sex ungefär var vi klara där och jag gick tillbaka till Alex där jag och Sigrid hjälpte peder lite med att laga mat, och sedan satt och chillade där resten av kvällen fram tills klockan var kanske halv elva-elva då Alex drog med Filip och Krille som också var där iväg mot innerstan där de skulle på fest och jag och Sigrid gick först till Donken, eftersom hon var så sjukt sugen på paj och cola, innan vi gick hem till mig, satte på en film och somnade innan halva filmen ens visats. Första lugna kvällen på länge, det var mys. :)
Idag har jag fortsatt på den lugna banan och jag och Sigird har mest suttit klistarade framför tv:n med varsin kopp med te och choklad innan hon vid halv fem tog bussen hem och jag fortsatte på samma väg vid börjat med gosip girl och one tree hill. Nu skall jag bara skriva lite med älsklings syster på msn innan jag sätter på en film och kryper i säng tidigt. Godnatt hörrni!

is it broken?

Nationella idag. Gick väl sådär.
Och sen So. Matte. Stan. Becca. Hem.
Har duschat och allt, så nu känner jag mig fräsh igen och kvällen börjar sakta falla på plats så jag börjar nog tagga till alltså!
Nu är planen tror jag, att jag ska fixa mig, klä på mig och sen antingen hem till Nikki där Sigrid och co kommer vara och förkröka och sen åka till follingbo. Eller Träffa Becca och Tova och ta bussen med dom till follingbo, ELLER vänta hemma tills nadja och dem tar bussen ut till follingbo och åka med dom. Tror det blir Nikki eller B&T. Hur som helst så leder alla vägarna till rom. eller hur?
Som ni kanske fattar då är det fest i follingbo, vet inte vem som har festen, hur många som ska dit eller vilka som ska dit. Men jag skulle gissa på MASSOR. Med tanke på att varje person jag snackat med har planerat att dra ut dit, och/eller har typ tio andra vänner som ska dit med sina kompisar. Romapack, hemsepack, donnerungar, visbybor och alla möjliga random folk från överallt på gotland. jaa, det här lär spåra ur. Men önska mig lycka till för nu kör vi!

wish we were older

Kom hem för inte så länge sen. Imorgon är det nationella i engelska, har laddat upp med godis och festis för den långa skriv stunden. Birger sa ju faktiskt att vi fick ta med vad vi ville, eller?
För övrigt har jag idag varit i skolan, som var extra seg eftersom det var torsdag, efter skolan drog man en snabbis hem till Alex där Sigrid, Felix och Simon var innan jag gick hemmåt Eve där det var städning för hela slanten. Fast igentligen var det inte för någon slant, utan istället som tack för att jag hjälpt till och städa fick jag en jätte söt tröja från Fåfäng som jag blev helt in love with och underkläder för 800 spänn. Me love. Och jag säger det, jag kommer gärna tillbaka och hjälper er och städa om belöningen för något jag skulle göra gratis är kläder för 3100 kr. Tack syster och Dolla <3  Nu dampar sig datan och det går inte ens och skriva klokt, får fixa det sen, så jag tror jag tar och hoppar i säng. Kanske sätter på en film innan och kokar lite te, för jag blev helt plötsligt väldigt sugen på det. Ni får sova gott, godnatt!      





ours to own

Sitter i skolan. För ungefär två minuter sen låg jag och sov jätte skönt på min bänk i fysiksalen tills någon i min dröm sa att vi skulle till data salen och göra.. någonting.
Tydligen så var det ingen dröm, för nu sitter jag här. Har ingen aning om vad vi ska göra.
Jag är trött och jag fattar ingenting. Btw, jonathan är en idiot.
Nu skall jag dö. pusshej

and take one step

Sitter och kollar på High School Musical 3 just nu, tog bara en liten paus för att skriva av mig lite snabbt och tvätta bort sminket innan jag återvänder till filmen. var med syster idag efter skolan, jätte mysigt. Vi kollade på Bolt. :) Helt gullig film. Vi bestämmde också att nästa helg, alltså den 20-22 mars, ska vi åka upp till sthlm tillsammans med. :)
Nu blir det tillbaka till filmen, sov gott!

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Såg att det lyste. Hörde musik. Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var.
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar


väntar modigt på sparken

När jag imorse sa att jag mådde jätte dåligt och att jag inte orkade gå till skolan så var det faktiskt inte helt osant. Men jag behövde sömn, jag får ingen alls nu för tiden och utan sömn, och det här borde alla som går i skolan veta, så funkar inte kroppen riktigt som den ska. Jag behövde sova, inte för att jag var lat utan för att min kropp behövde det. annars tror jag nog jag hade dött eller åtminståne svimmat eller något!
Jag tänkte faktiskt gå halva dagen i skolan, men det blev inte så, för jag vaknade inte andra gången förens klockan var tio i två. och då så slutade vi ju faktiskt och det var bara helt onödigt för mig att gå till skolan. Istället gick jag upp, kollade runt lite på facebook och fixade mig innan jag tog bussen hem till Alex. Sigrid var också där en stund. Vi satt mest och kollade sjuka videoklipp på youtube. Men det var chill, man behöver faktiskt inte alltid göra något speciellt. Fem över nio tog jag iaf bussen hem till Nelly där jag hämtade mina grejer innan pappa kom och skjutsade hem mig. Nu sitter jag här och chattar med lite roligt folk. Skall nog snart sova, imorgon blir det iaf skolan och sen hem till syster.

Och föresten så har jag blivit helt galet kär i Erik Hassle ifall ni ville veta. <3

jag är en vampyr

Det är snö ute. Jag har väntat och väntat och väntat på att all snö skulle smälta bort. Vi var nästan där, det var bara små fläckar med snö här och där kvar nu.
Jag hade värsta sommar drömmen inatt föresten, helt lycklig, så vaknar man, sätter sig upp och vad ser man? Snö som bara öser ner. herregud. jag vill ha sommar nu på en gång!

feel like a man

Spex idag. Helt sjukt. Hela klassen stog i över en timme och trängdes inne på toaletterna i M-huset. Lukten från hårsprejs färgen i grönt-guld-och svart var helt sjukt stark och det gick knappt och andas. Vi fick nog ihop ett par roliga foton iaf. De två personerna som tar hem platsen som snyggast i klassen idag var nog helt klart jonathan och sermed. Antagligen Jonathan mest men sermed är inte långt efter. Skit sexiga var dom. Bilder från dagen ligger iaf på facebook och bilddagboken så det är bara att kolla. Efter skolan så drog man iaf och träffade Nelly och hängde runt med henne hela dagen och kvällen. Men nu börjar klockan faktiskt bli mycket, sov två timmar i natt så jag behöver sömn. GODNATT!



she shine so bright

Nadja och Fredriks planer igår om att vi skulle hem till Richrad blev inte av och istället drog jag och Nadja vid tio tiden ifrån tjejerna för att träffa Kerstin och Erika som var hemma hos Bernat där det var, som kerstin sa till Nadja, "inte fest, bara några vänner som sitter och umgås.. och okej, några här kanske är lite fulla". Det var väl chill antar jag. Helt klart nytt folk iaf, men folk var trevliga och det var nog rätt så kul. Vi halv tre tiden bestämmde iaf folk att vi skulle hem till Nikki på efter fest. Den enda som inte var på den idén var nog Nikki själv och kanske jag och Nadja då som tyckte att nu borde kvällen få ett avslut och vi avrundade med ett snabbt besök på McDonalds innan vi begav oss hemmåt mig där vi somnade helt uttmattade runt fyra-halv fem tiden. Vaknade idag vid halv sex fortfarande helt uttmattad men gick iaf upp och har spenderat hela kvällen åt filmer på tv. Varit skönt med en lugn kväll för en gångs skull, och vänta.. vet ni vad jag precis kom på? Jag skulle träffat Nelly idag ju. Aj du. Skit samma, vi får träffas i veckan istället. Nu måste jag försöka hitta kläder tills imorgon då vi tar spex foto. Men innan dess måste jag röka, annars tror jag nog jag kommer dö. på riktigt alltså. vet inte om jag återvänder till datan något mer ikväll, så godnatt hörrni!

Bilder från gårdagen ;




lick me like a lolipop

Är hemma vid Tova. har ätit värsta goda middagen, nu väntar vi på att Tova ska skita klart så att vi kan äta tårtan. :)
Planerna för resten av kvällen är typ att vi kanske ska hem till Richard ifall de fixar fest där, annars får vi hitta något annat. Nu skall jag gå ut till de andra och vara lite social. ta det lugnt ikväll, pussssheeeej!

want to be like your rain


Igår efter skolan var det stan med Becca, Robin och Max som gällde :) Vi yrade på lekstugan och jag köpte ett par kattöron till spexet på måndag.
Efter det så var jag hos polisen med pappa, innan Sigrid kom och vi drog hem till Richard. Hemma hos Richard var också Andre, Alex, Lukas, Joel och två andra tjejer jag inte minns namnet på. Vi satt där ett tag och yrade innan de tog bussen ut till Martebo och vi gick hem till ngn Adam där det var fest. Nikki och dem var där och man träffade också på en massa roligt folk som man kände, eller lärde känna där. Men de mesta av folket där var, måste jag säga, helt random och oklara personer. Men vi hade kul ändån :) När klockan var kvart över två kanske gick vi mot donken där vi åt lite fyllemat innan jag och sigird begav oss hemmåt och de andra antingen hemmåt de med, eller tillbaka till festen.
Allt som allt var kvällen trevlig.
Nu skall jag och Sigrid ner mot stan för att försöka få tag i cigg och sen är det en kväll med tjejerna som väntar .
Min älsklings snygg becca fyller ju år idag så vi ska fira henne. :) Skriver kanske mer sen. pusssshej


GRATTIS MIN SNYGG BECCA! <3

ett sprucket men ett vackert hallelujah

Jag har kommit fram till en sak, en viktig sak med en underbar poäng.
Det går att sova på lektionerna.
All min frånvaro och allt skolk, det beror ju allt mestadels på att jag är lat och att när väckarklockan ringer på morgonen känner jag att jag verkligen inte orkar gå upp och att sängen är mycket mer lockande eftersom jag kan sova där. Men det är ju helt onödigt, eftersom jag nu har kommit fram till att det går att sova på lektionerna utan att någon bryr sig så då kan jag ju lika gärna sova i skolan istället. varför inte liksom? När jag sitter och försöker hålla mig vaken är det ändån ingenting alls som går in i mitt huvud, verkligen ingenting. men om jag får lägga mig ner på bänken och sova och sedan vaknar går det faktiskt mycket lättare och jag har otroligt mycket mer energi kvar. Och det här kan jag lova dig, ingen lärare bryr sig. Helt säkert. Nu kom jag på en till sak, nior har makt. Vi kan göra i stort sätt vad vi vill och det är ingen som bryr sig, i mottlig dos iallafall.
Jag lovar dig att ifall jag i 7:an eller 8:an lagt mig ner på en lektion för att sova, bett en lärare ta det lugnt med drickan i helgen, eller gått med en ciggaret i munnen genom korriodrerna hade en stor utskällning väntat mig. Kanske inte för det sista, men de hade inte precis blivit glada. Nu är det ingen som bryr sig ifall jag skulle göra något av dessa saker. Iförsig är det kanske inte så farliga saker heller men det är iallfall något. Äh, jag vet inte. Jag menar inte att man kan krossa en ruta i skolan bara för att man går i 9:an och att det sen är okej, för det är det inte. Men när man går i 9:an får man lov att ta mer plats, säga värre saker och bete sig värre och det är inte lika farligt längre.
Som vanligt är jag helt ur spår. Det jag ville säga var bara att jag kommit fram till att ingen bryr sig om man sover på lektionerna längre och att.. jag vet inte, men att det är bra.. typ. Nu ska jag hålla käften. Godnatt!

you could have been a candle

Kom precis hem från syster. Jag älskar henne, jag älskar henne verkligen. På vägen därifrån kom jag på mig själv med att gå med världens största leende på läpparna, and it's all because of her. Hon gör mig glad och hon gör mig lycklig, utan att riktigt göra någonting alls. Det är sjukt, men det är sant.
Innan dess att jag gick hem till henne var jag hemma hos Alex någon timme, det var kul på det sättet som det alltid är när man är hemma hos Alex, det var chill och det var lagom mycket av allt. Vi satt mest och kollade på svensson svensson. Men det var som sagt chill. :)
Men ikväll ska jag för fan somna tidigt, så nu skall jag bara kolla lite grejer online, tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och allt det där och sen gå och lägga mig. Sånt gillar vi. Godnatt!

smile for me now

Jag får ingen sömn längre! Förutom på mina lektioner då förståss, men det är inte bra, det är inte så det ska vara har jag kommit på. Jag måste få lite normal sömn i min säng, och hade därför tänk gå och lägga mig tidigt ikväll. Men nu visar det sig att vi tydligen har svenska beting tills imorgon. Jag orkar verkligen inte. Min hjärna är helt frånkopplad och allt jag tänka på är hur mysigt det skulle vara att krypa i säng nu på en gång. Klockan är liksom redan tio i elva och om jag skulle göra min svenska läxa ikväll kommer jag aldrig komma i säng vafan, så jag tror jag hoppar det. Föresten har vi beting i spanskan också som jag ska göra. Inte helt säker på när det skulle vara klart, men om vi skiter i svenskan kan vi lika gärna skita i spanskan, eller hur? Ja, det låter toppen. Nu skall jag sova, äntligen! Godnatt!

feel me up inside

Sitter hemma hos Alex. Han och Sigrid sitter ute i köket och nördar sig med att lösa matte tal. skit kul, NOT. Tyckte bara det blev lite för mycket likt skolan där ute, så jag gick in på hans rum istället. Nu skall jag kolla facebook. pusshej

down to one last breath

my favorites at the moment ;

Creed - One Last Breath
Metro Station - Shake It
Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - let it rock
Lady GaGa - Lovegame
Nickelback - Far away
Slightly Stoopid - Wiseman
Erik Hassle - Hurtful
ne yo - better today
Chris brown - time to love
Red Jumpsuit Apparatus - Face Down
Taylor Swift - White Horse
Nikki Flores - Let It Slide

take your life with cocaine



Var hos tandläkaren idag, hade tydligen inte varit där på två år nu. Men det jag kommer ihåg från när jag var där sist var att jag hade helt perfekta tänder, ingenting har förändrats och deras återkommande replik var "dina tänder är perfekta". Så det var väl bra, snart tre års rökande och det har inte blivit någon större skillnad. Efter man varit hos tandläkaren gick man iaf och träffade Sigird och vi drog hem till Alex där vi chillade typ tio minuter innan han fick bråttom till bussen och vi försvann vidare hem till Nikki. Där var det ännu mera chill, och vi satt och gjorde ingenting hela eftermiddagen/kvällen. Det var en helt perfekt tisdag kväll, för det är inte alltid man orkar göra någonting och att då bara sitta hemma hos nikki med dom personerna man gillar mest och bara ta det lugnt är helt great.
Vid nio tog Sigrid bussen hem och jag vågade inte chansa på att åka med några hållplatser och hoppa av vid typ Maxi, för sist jag skulle det vet ni ju vad som hände. inte okej. Så ist gick jag. Nu sitter jag hemma, har satt på en film och tänkte bara ta en pause och skriva av mig lite, men tror nog inte att jag kommer orka se klart filmen heller för jag är så jävla trött. Jag antar att de där stunderna när jag sov på fysiken, spanskan och hemma hos nikki inte hjälpte. jag är fortfarande trött!
Men aja, nu ska jag iaf sätta på filmen igen. puss på er


shake it


We had fun

tonight you're falling in love

Nu blir det blogg. äntligen! (eller något sånt)
SLutet på lovet var ingen höjdare. På torsdag fick men feber och blev säng liggande fram tills på söndagen. Okej, med ett litet undantag för typ fredagen då det var fest ute i hogrän. Mådde inte sådär jävla bra alltså, utan hade verkligen använt alla mina sista krafter till att ta mig ur min säng. Men det gick ju som det gick ändån, och om man bortser från hur pissigt dåligt jag mådde hade jag ändån ganska så kul. Och hallå? Jag kände mig ungefär likadan som när jag är as packad. nästan, så febern hade ju nästan en önskad effekt - men bara nästan.
Nu är lovet long gone känns det som och hade första skoldagen på över en vecka idag. Ganska slapp dag faktiskt, eller ja, helt oseriös iaf. Matte, Svenska och Engelska var man ju helt utan lärare pga olika anledningar. mest på grund av nationella. Och So:n var ju typ helt hejhopp gör vad ni vill eftersom vi hade Anneli som vikarie, så då blev det ju bara en massa snack mellan us girls. massa prat om helgen, och stunder vissa personer vill glömma, men också en väldigt massa planerande inför Beccas födelsedag this lördag. Vi hoppas att det blir lyckat!
Nu känns det som att det räcker för kvällen, jag ska istället ta en ciggaret och hoppa ner i min helt nybäddade säng i mitt nydamsugna rum (jag gillar att skryta!) och sova. GODNATT

RSS 2.0