I may have lost my way

Sitter i datasalen och stör mig lite allmänt på allt och alla och försöker komma igång med mitt hotell projekt. Men tror ni det går bra eller? Nej, knappast.

Vi har fått i uppgift att bygga upp ett fyrstjärnig fullservice hotell, med 20st anställda, 100 rum och med inriktning till alla gästkategorier.

Vi ska berätta vart hotellet ligger, motivera varför vi valt den plats vi valt. Komma på ett namn och en logga, göra en organisationsplan och ge en kortfattad beskrivning av arbetsuppgifterna inom de olika avdelningarna.

Sedan ska vi bestämma vilka rumstyper det finns och beskriva dessa, samt inreda ett av dessa rum. Vi ska även beskriva och inreda konferenslokalerna som ska finnas + restaurang, bar och lobby.  Sedan ska vi bestämma vilken personal vi vill ha och vilka personligheter personalen ska ha.

Up next ska vi bestämma priserna på hotell rummen genom att jämföra med likvärdiga konkurrenter på marknaden. Vi ska beskriva gästkategorierna, bestämma uniformspogram för receptionist och städerska och sedan beskriva hur vi värnar om miljön i det dagliga arbetet på de olika avdelningarna. Och SEN ska vi bestämma bonusprogram, hur vi utformat det och varför innan vi beskriver hur vi får samarbetet mellan avdelningarna att fungera.

Till sist ska vi komma på ett förslag till hur vi ska höja vår helgbeläggning utan att sänka priset för mycket, eftersom vi tydligen har ett hotell som är beläget så att vi har mer veckogäster än helggäster. GREAT!

Släng på en snygg och fräsch framsida och gör detta på två lektioner säger hon.
Jomenvissthörru, ge mig ett ÅR och jag skulle fortfarande inte ha lyckats.
Skjut mig nu tack, and don't worry about the mess, i'm already messy.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Satsa på ett ekologiskt upplägg, smärtsamt aktuellt och skulle nog väcka ett helt okej intresse.

2010-02-26 @ 11:44:09
Postat av: Anonym

saaaay what?

2010-02-27 @ 13:14:30
URL: http://sagmjauu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0